INSIDER

Így keres társat 84 éves édesapjának egy pécsi férfi

Sajátos módon próbál társat találni a 84 éves Rab Tibor. A férfi, megunva az egyedüllétet, arra kérte a fiát, tegyen fel a nevében egy társkereső hirdetést az internetre. Felhívását két nap alatt 8 ezernél is többen osztották meg.
  • Szerző: N.E.

Haladni kell a korral – vallja a 84 éves Rab Tibor, aki, bár nem ért az internethez, tudja jól, hogy ott van igazán lehetősége társat találni. Ezért addig nyúzta 57 éves fiát, Attilát, míg az kötélnek nem állt.

Évek óta mondogatta, hogy keressek neki egy társat. húsvéthétfőn megelégeltem a kérlelését, lefotóztam, a képét pedig, a hirdetés szövegével együtt, feltettem a Facebookra

– meséli nevetve Attila, aki profilján és privát e-mail-címén várja a 65 év feletti, Pécs környéki hölgyek jelentkezését.

"Édesapám jó egészségi állapotnak örvend, ezért is hangsúlyozza, nem ápolót keres, hanem egy olyat hölgyre vágyik, aki kedves, barátságos, figyelmes, segítőkész, jó problémamegoldó képességű. Apu tele van érdekes történetekkel, így biztos nem unatkoznának. Nagy utazásokat már nem tervez, de színházba, sétálni és wellnessezni szívesen elvinné a kiválasztottat, akivel össze is költözne. Igaz, jobban szeretne Pécs környékén maradni" – mondja a %%-nak a férfi fia, aki maga is meglepődött, hogy a felhívást két nap alatt 8 ezernél is többen osztották meg, s vagy száz levél érkezett.

"Az eddigiek alapján a legfiatalabb jelentkező 64, a legidősebb 90 éves. Nem minden esetben maga a hölgy írt, sokszor családok jelezték, hogy az ő szerettük is magányos" – árulja el Attila, aki azt reméli, jövő húsvétkor, apukája 85. születésnapján már a kiválasztott hölggyel ünnepelnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?