INSIDER

Kár is tovább keresni, megvan a hónap lúzere, nehéz lesz túlszárnyalni a nógrádi férfit

Észrevétlen akart maradni, de pont ezzel hívta fel magára a figyelmet.
  • Szerző: Ripost

Ilyen nincs! – gondolhatnánk, pedig tényleg megtörtént, a rendőrség is megerősíti a hónap lúzere címre esélyes férfi történetét. No, de kezdjük az elején.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nógrádi emberünket jogerősen eltiltotta a bíróság a vezetéstől, de ez őt olyannyira nem zavarta, hogy továbbra is simán autóba ült. Még úgy is, hogy augusztusban és október elején is két-két alkalommal lebukott.

Úgy tűnik, ezek után sajátos cselt eszelt ki, és inkább nem kapcsolta fel a lámpát, hogy ne szúrjon szemet a zsaruknak, de vesztére pont ezzel hívta fel magára a figyelmet. Innentől pedig látványosan borult a bili, S akkor még nem beszéltünk a tartalék tervéről! Merthogy a 20 éves férfi direkt nem vitte magával az iratait, azt gondolván, ha lebukik, a testvére adatait diktálja majd be a sajátja helyett.

Először ugye nem használta az autó világítását, majd kiderült, hogy a kocsi szélvédője repedt, mi több, emberünk a biztonsági övét sem kötötte be. A 20 éves férfi ezek után a testvérének adta ki magát, az ő nevében írta az intézkedés során készült okiratokat, de persze ezzel is lebukott – jó kis munkát adva a Nógrád Megyei Főügyészségnek.

Fotó: pixabay

Így a férfi ellen eltiltás hatálya alatti vezetés, valamint közokirat-hamisítás és hamis vád miatt indult eljárás.

Nem csoda, hogy mindezek után a Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte a hónap lúzere letartóztatását.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?