INSIDER

Először szólalt meg, ezzel magyarázkodik a hatgyermekes Bernadett támadója

A hatgyermekes édesanya támadója megpróbálta egy interjúban tisztázni magát.
  • Szerző: Ripost

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett esete, az asszonyt a párja verte össze egy bujáki osztálytalálkozón. Az egykori alezredes eddig elzárkózott a nyilvánosságtól, most azonban megtörte a csendet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Czerkl_Gábor

Orosz Bernadett tavaly november 11-én osztott meg négy képet az összevert arcáról, miután két nappal előtte részeg barátja egy osztálytalálkozón bántalmazta. Az ügyet óriási sajtóérdeklődés övezi, Bernadett bejegyzéséhez több mint 33 ezren fejeztek ki érzelemnyilvánítást, és 19 ezren megosztották. A súlyos testi sértéssel gyanúsított K. István az ügyvédje társaságában fogadta a Bors munkatársait.

Két éve, októberben ismerkedtek meg egy társkeresőn Orosz Bernadett-tel. A férfi azt állítja, hogy két hónap után megkérte a nő kezét, aki igent mondott, de mivel még férjnél volt, várniuk kellett.

„Annak ellenére, hogy Bernadett többször beszámolt nekem kalandjairól más férfiakkal, én már-már eszelősen szerettem, és mindig megbocsátottam. Bíztam benne, ha összeházasodunk, ezek megszűnnek. Mivel szeptemberben Bernadett jogerősen elvált, Bujákon az osztálytalálkozón is bejelentettük, hogy összeházasodunk” – mondta a támadó.

„A mai napig nem tisztázott számomra, hogy mi is történt valójában. Nem ittam sokat, ezt a véralkohol-vizsgálat is alátámasztja, így nem is értem, miért nem emlékszem semmire. Egy filmszakadás után már csak az van meg, hogy a rendőrök támogatnak és kérdezik, mi történt” – állította a szörnyű incidensről.

„Két nappal később, november 11-én küldték át a sajtóban is megjelent képeket. Összeszorult a szívem, és elsírtam magam, amikor megláttam. Nem akartam elhinni, hogy ezt én okoztam. Ha így van, azt nagyon sajnálom, és természetesen vállalom érte a felelősséget. Azt azonban már akkor elképzelhetetlennek tartottam, hogy Bernadett életére törtem és fojtogattam volna, hiszen mindennél jobban szerettem” – tette hozzá azt bizonygatva, hogy a sérülések súlyosabbnak tűntek a képeken, mint amilyenek valójában voltak. Az otthon tárolt fegyverekről pedig annyit mondott, hogy „azok csak a fiam szabályosan tartott légfegyverei voltak.”

„Nagyon sajnálom, ami történt velünk, és pontosan ezért az eset óta kerültem a vele való találkozást. Csak a gyerekeinek írtam karácsonyi üdvözletet, akikkel nagyon jó viszonyt ápoltam... Nem kell félnie, biztosan nem megyek a közelébe” – mondta a támadó.

Az ötmillió forintos perről is beszélt: „A benyújtott személyiségi jogi per szimbolikus jelentőségű, mivel Bernadett pontosan ezt az összeget követelte tőlem, én pedig szerettem volna jelezni, hogy ennek az ügynek a lezárásának nem a sajtón keresztül üzengetés és az emberek hergelése a megoldása.”

És ezeket olvastad már?