INSIDER

Megszólalt a Ripostnak az összevert Bernadett

Beperelte volt párját az a katonatiszt, aki korábban a felismerhetetlenségig összeverte a nőt. Tette mindezt azért, mert Orosz Bernadett – miután brutális módon bántalmazták – egy Facebook posztban kiírta a férfi teljes nevét. A Ripostnak megszólalt Bernadett, aki pofátlanságnak tartja, hogy bántalmazója perelte be.
  • Szerző: Ripost

Rendkívüli hír jelent meg a napokban a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon: Orosz Bernadettet, akit volt párja, a nyugalmazott katona felismerhetetlenségig összevert, beperelte a bántalmazója. Mint a megírta, a hatgyerekes anyát volt párja még novemberben verte meg, a rendőrség pedig eljárást indított. A férfi most ötmillió forintot követel tőle azzal az indokkal, hogy Bernadett nyilvános Facebook-posztban teljes nevén nevezte meg, mint bűnös elkövetőt, és ezzel megsértette a személyiségi jogait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre„ – olvasható a válasza a posztban dr. Gál Andrásnak, Bernadett jogi képviselőjének.

A Facebook-oldal egy megmozdulást is szervez március 8-ára, azaz nőnapra a Hősök terére Bernadettért, és a többi áldozatért.

A megkereste Bernadettet, aki mint mondta, elképedve fogadta a per hírét.

„Ez a pofátlanság csúcsa!” – mondta Bernadett. „Mivel nárcisztikus jellemvonásai vannak, így számítottam valami megtorlásra, hiszen minden hasonló jellemű személynél ez bekövetkezik: még neki áll feljebb, nem vállalja a felelősséget, és ő akar belőle hasznot húzni!„

Fotó: Bors / Czerkl Gábor

Az anyuka rémálma nem ért véget, pedig elmondása szerint még kártérítési pert sem indított, csupán a kórház részéről történt feljelentés az ügyben.

„Fenekestül felfordult az életem, és nem elég, hogy műtétekre kellett járnom, és a kórházi kezelés költéségét fizethettem, most már azt se fogom tudni, hogy épp melyik ügy miatt idéznek be tanúként. Nem lehet egy lapra tenni a személyiségi jogokat azzal a ténnyel, hogy meg akart ölni – mondta Bernadett, aki továbbra sincs jól: az okot még nem szüntették meg, csak a tüneteit kezelték, amelyek alapján most háziorvosával tályogra gyanakodnak.

„Úgy érzem a végén sikerülni fog, ha beleadok apai-anyait. Az igazságot képviselem, és hiszem, hogy végül a jó győz – tette hozzá bizakodva Bernadett.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?