INSIDER

Életveszélybe került egy fiatal nő a tatai Ördög sziklán, eszméletlenül találtak rá

A Tatai Rendőrkapitányság három egyenruhása vehetett át jutalmat a személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől. Késlekedés nélkül siettek a segítségére.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap érkezett a bejelentés a tatai rendőrkapitányságra, miszerint egy fiatal nő elszökött otthonról és kárt akar tenni magában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyi rendőrök azonnal megkezdték a felkutatását, közben érkezett az információ, hogy a keresett személy az Öreg-tó partján tartózkodik. A helyszínre kiérkező egyenruhások az Ördög sziklán találtak rá a nőre, aki addigra súlyos sérüléseket okozott magának.

életet mentettek a tatai rendőrök

Megmentette a tiszt az öngyilkos fiatal nő életét
Fotó: Police

Németh Róbert főtörzsőrmester és Geiling György főtörzsőrmester, valamint Mentés-Juhász Viktória őrmester azonnal megkezdte a személy ellátását. A vérzés elállítására nyomókötést alkalmaztak, a kihűlés megakadályozása érdekében pedig izolációs fóliába takarták és vele maradtak a mentőszolgálat kiérkezéséig. A nő életét a szakszerű ellátásnak köszönhetően sikerült megmenteni, állapota stabilizálását követően a mentők kórházba vitték – írja a Police.

megmentették a nő életét

Bejelentés alapján indultak az öngyilkos nő keresésére
Fotó: tatai-életmentés

A január 3-ai eset kapcsán a három egyenruhás a személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől, Dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagytól vehetett át jutalmat, az Országos Rendőr-főkapitányságon.

az ördög sziklán találták meg a nőt

Nem késlekedtek szakszerű segítséget nyújtani
Fotó: Police

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?