KÜLFÖLD

Rémálommá vált a nászút: szörnyű diagnózist kapott a szerelmes férj

A szerelmesek saját bevallásuk szerint is karrieristák voltak, ám az együtt átélt borzalmak miatt átértékelték az életüket.
címkék:
  • Szerző: Doris

A 36 éves Denise és a 41 éves Ciaran egy három napig tartó római lagzi után indultak álomnászútjukra Dél-Afrikába és a Maldív-szigetekre. Boldogságuk határtalan volt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rémálommá vált a nászút: Szörnyű diagnózist kapott a szerelmes férj

Fotó: Twitter

Denise PR-menedzserként, férje pedig szoftverfejlesztőként dolgozott. Bár mindketten munkamániásak voltak, már 7 éve éltek együtt, imádták egymást, és sosem gondolták volna, hogy ezt a boldogságot bármi beárnyékolhatja.

Az első baljós jelet akkor küldte a sors, amikor az ifjú pár a nászúton megmászott egy hegyet. Ciaran nagyon kifulladt, alig bírta a túrát, de akkor még elviccelték a dolgot. Denise annyit mondott neki nevetve, hogy az ő korában ez már teljesen normális. Ciaran ennek ellenére belement, hogy egy teljes orvosi kivizsgáláson essen át, de semmi rosszra nem gyanakodott.

Másnap meg is kapta a sokkoló diagnózist: előrehaladott vérrákja, azaz leukémiája van, az is csoda, hogy még életben van. A szerelmesek élete kártyavárként omlott össze – írja a Mirror.

Ciaran kemoterápiája már másnap elkezdődött, harminc napot töltött a kórházban, így 2019-ben a Valentin-napot is. Felesége egy matracon feküdt mellette a kórház hideg kőpadlóján, de tudták, nem adhatják fel.

„Soha nem engedtem meg magamnak, hogy elképzeljem, milyen lenne az élet nélküle” – mesélte elcsukló hangon Denise.

Mostanra úgy tűnik, a rengeteg kezelés megtette a hatását, és ami legalább ennyire fontos, Ciaran soha nem adta fel. Naplót vezetett az álmairól és a céljairól, és arra is rájött, hogy egyáltalán nem a munka az első.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?