KÜLFÖLD

Szívszorító: Valentin napon elhunyt az aranyszívű kétgyermekes édesanya

Hosszú küzdelem után életét vesztette a rákkal folytatott küzdelemben a fiatal nő. Családját megtörte a gyász.
  • Szerző: Ripost

Mindenki a családjából és még a barátai között is odaadóként és önzetlenként ismerték Vicki Marshallt. A mindössze 34 éves édesanya éppen Valentin napon vesztette el a rákkal folytatott küzdelmét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még 2016-ban fordult először orvoshoz, ám akkor még nem találták a halálos kórság nyomait szervezetében. Később állapították meg, hogy az „aranyszívű” édesanya hármas stádiumú emlőrákja van. A régiségkereskedő hét kemoterápiás kezelést is felvett, összesen pedig 15 sugárterápián kellett átesnie.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Van két gyerekem, nincs időm meghalni” – mondta korábban a mindig pozitív gondolkodású nő, aki a kezelések után rövid ideig jobban érezhette magát. Később visszaesett, amikor súlyos köhögőroham tört rá, addigra a rák a májában és a gerincében is elterjedt. Minden maradék idejét családjával szerette volna tölteni, még a párizsi Disneylandbe is elutazott férjével és fiaival: Alfie (9) , Ernie (6).


Bátran küzdött a betegség ellen, de ennek ellenére Vicki éppen Valentin napon hajtotta örök álomra a fejét. Férje és két gyermeke az utolsó pillanatban is ott voltak mellette – írja a Mirror.

„Ő volt a legkaotikusabb és a legszerethetőbb ember, akivel valaha is találkoztam. Hihetetlen volt, mindenkit maga mellé állított, odaadó anya és feleség volt. Nagyon kedves, nagylelkű, szeretett segíteni az embereken. Nagyon sokan fogják hiányolni” – búcsúzott tőle gyászoló férje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?