KÜLFÖLD

„Apa megölte anyut” – kisfia szeme láttára végezte ki a férfi a gyönyörű anyát

Brutális kegyetlenséggel ölte meg a vita hevében feleségét egy férfi. Végül a pár egyik gyermeke szólta el magát az iskolában...
  • Szerző: Ripost

Hirtelen veszett nyoma a háromgyerekes, odaadó Rebecca Hoovernek. Családtagjai érthetetlennek tartották az eltűnését, hiszen úgy ismerték, aki soha nem hagyná el a gyerekeit. Később az egyik gyermek, egy kisfiú buktatta le gyilkos apját – véletlenül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség akkor szerzett tudomást a történtekről, amikor Rebecca anyja segítséget kért tőlük, mert már napok óta nem tudtak beszélni egymással. A nő és férje, Judson Hoover hazássága tavaly áprilisban megromlott.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Korábban egy alkalommal az egyik kisfiúk szaladt át a szomszédba segítséget kérni, hogy megmentse az édesanyját. Akkor a férfi elvette a nőtől a telefonját és azzal többször is megütötte a nő arcát és nyakát, majd rugdosni kezdte, sőt még a torkára is rátaposott.

Judsont a gyermekek előtt elkövetett bántalmazás miatt lecsukták, ám felesége visszafogadta. Ezután a férfi még agresszívabbá vált. Ezért is gondoltak arra a családtagok a nő eltűnése után, hogy nem látott más kiutat, ezért elmenekült. De így is rendkívül furcsának tartották, hogy a gyerekeit hátrahagyta.

A nyomozás során kiderült, hogy éppen az ezt megelőző napokban Rebecca benyújtotta a válókeresetet. Így a rendőrség felkérte a helyi iskola pszichológusát, hogy beszélgessen el az édesanya gyerekeivel. A nyomozók ötlete pedig nem várt fordulatot eredményezett – írja a Mirror.

Az egyik kisfiú beszámolójából kiderült: végignézte, ahogy az apja megöli az édesanyját. Rebecca fia azt mondta: látta, hogy bakancsával hevesen megtaposta, hasba ütötte, majd egy kulccsal többször lesújtott rá. Látta, hogy az anyja fejéből vér folyik és nem mozdul.

Rebecca Hoovert nem csak meggyilkolták, testét megcsonkították és a szemétbe dobták. Később a férfi a rendőri nyomásra beismerte bűnösségét, azt, hogy meggyilkolta feleségét, gyermekei anyját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?