INSIDER

Csókay doktor megrázó üzenete a covid-osztályokról

A koronavírus feletti győzelmet az orvostudomány segítségével hajtja végre az emberiség, de sok mindenkinek kell köszönetet mondanunk.
  • Szerző: Ripost

Dr. Csókay András üzenete mindannyiunknak szól, videóüzenetben fejezte ki köszönetét az egészségügyben dolgozóknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

csókay

Fotó: MTI

„Ebben a hatalmas küzdelemben köszönetet kell mondani mindenek előtt Jézus Krisztusnak, mert a tudomány is tőle van. A tudomány is a teremtett világ dolgaihoz tartozik. A koronavírus feletti győzelem, melyet az orvostudomány segítségével hajt végre az emberiség, mindenekelőtt a Jóistennek köszönhető„ – kezdte a Mária Rádió oldalán közzétett videoüzenetét a Honvédkórház Semmelweis-díjas idegsebésze.

A Jóistennek köszönhető, de elengedhetetlen az emberiség közreműködése. „Köszönetet kell mondanunk a tűzvonalban harcolóknak, ezek a covidos intenzív osztályon harcoló nővérek, ápolók, orvosok, takarítónők és az egész személyzet. Természetesen köszönetet kell mondanunk a hátországban dolgozó egészségügyi dolgozóknak is, akik a megnehezített körülmények között próbálják becsületesen elvégezni a nem covidos betegeknek az ellátását” – üzente Csókay András.

 

Csókay üzenete: mondjunk köszönetet. A doktor köszönetet mondott azoknak is, akik nap mint nap imádkoznak a betegekért és az egészségügyi személyzetért. Az idegsebész szerint ez az ima úgy működik, hogy felszáll, mint a vízpára, a Szentlélek tovafújja, és kicsapódik a sivatagban szomjazókra, kicsapódik a beteg emberekre.

Dr. Csókay András, azzal írta be magát a hazai orvostörténelembe, hogy végrehajtott egy orvosi bravúrt: a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvoscsapatával szétválasztottak egy, a fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt. A neves idegsebész a vakcinák kapcsán sem rejtette véka alá a véleményét.

„A kínai vakcina a hagyományos, évszázados, bevált technológiával készült, elölt vírust tartalmaz, ami nemcsak milliókat, hanem százmillókat mentett meg, gondoljunk csak a fekete himlőre. Ezzel a technológiával készült az ebola elleni vakcina is” – emelte ki.

Hozzátette: „Adassuk be a vakcinát, akármennyire is próbálnak adott esetben háziorvosok vagy más orvosszakmából jövő kollégák erről lebeszélni! Valószínűleg alulinformáltak, esetleg politikailag felülmotiváltak.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?