dr. csókay andrás

15 találat
POLITIK

Ordas nagy a kupleráj a Blahán – Megjelent a Ripost7 legújabb száma

Csigatempóban halad a Blaha Lujza tér felújítása, Csókay doktor interjút ad, Kamarás Iván pedig táncol és meditál.

INSIDER

Csókay doktor megrázó üzenete a covid-osztályokról

A koronavírus feletti győzelmet az orvostudomány segítségével hajtja végre az emberiség, de sok mindenkinek kell köszönetet mondanunk.

INSIDER

Lerántotta a leplet Csókay doktor a vakcinákról, elmondta, mivel vigyázzunk

Újabb videóval jelentkezett a sziámi ikrek szétválasztó műtétjét vezető idegsebész. Több dologra is felhívta az emberek figyelmét a koronavírus elleni védőoltások kapcsán.

INSIDER

Dr. Csókay András: egymillió magyar imádkozott a bangladesi ikrekért

Dr. Csókay András, a Honvédkórház Semmelweis-díjas idegsebésze azzal írta be magát a hazai orvostörténelembe, hogy végrehajtott egy orvosi bravúrt: a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvoscsapatával szétválasztottak egy, a fejüknél összenőtt sz

INSIDER

Brutális kommentcunamit indított Csókay doktor beszólása a kínai vakcina kapcsán

Ezernél is több hozzászólást kapott a koronavírus-járvány harmadik hullámának idején Csókay doktor videója, melyben durván beszólt a kínai vakcina kapcsán.

INSIDER

Keményen beszólt Csókay doktor a kínai vakcina kapcsán

A bangladesi sziámi ikrek szétválasztásával világhírűvé vált idegsebész nem rejtette véka alá a véleményét. Csókay doktor friss videóban jelentkezett be.

INSIDER

Bangladesi sziámi ikrek: újabb sikeres műtét után hazatért a magyar orvoscsoport

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvoscsoportja missziója teljesítését követően a hétvégén épségben, egészségesen hazaérkezett Bangladesből.

KÜLFÖLD

Megérkezett Csókay doktor Bangladesbe: imára kéri az embereket

Újabb komoly műtét előtt állnak a szétválasztott sziámi ikrek, Csókay András professzor kéri az embereket, imádkozzanak.

POLITIK

Szétválasztott sziámi ikrek: karácsonyi üdvözlet a magyar orvosoknak

A magyar orvosok által bravúrosan szétválasztott sziámi ikrek januárban még összenőve játszottak a magyarországi karácsonyfájuk előtt, az idei karácsonyt azonban már két teljesen külön testben, családi körben töltik Bangladesben. Most összegezzük, mi mind

INSIDER

Helyreállító műtétet végez Csókay doktor a sziámi ikrek egyikén

Hatalmas műtétbe kezdett a szétválasztott sziámi ikrek egyikén dr. Csókay András, aki imádkozásra kéri a híveket. A koponyapótló műtétet azon a kislányon, Rukián kell végrehajtani, aki egyébként is szövődményekkel küszködik.

INSIDER

Szétválasztott sziámi ikrek: Bemutatjuk a magyar hősöket

Az egész világ szorított, hogy sikerüljön a bangladesi sziámi ikrek, Rabia és Rukia szétválasztó műtétje. A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért magyar orvoscsapata több világújdonságnak számító orvosi megoldást is kitalált a siker érdekében. Most már elmondh

KÜLFÖLD

Újabb műtét vár a szétválasztott bangladesi ikrekre

Ismét Bangladesbe utaznak a magyar orvosok, újabb rekonstrukciós műtét vár a bangladesi ikrekre. A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány jó hírt közölt: az ikerpár másik tagja, a korábban szövődményekkel küszködő Rukia is elhagyhatta az intenzív osz

POLITIK

Fordulat a sziámi ikreknél, mindketten túl vannak az életveszélyen

A magyar orvosok által bravúrosan szétválasztott sziámi ikrek állapota stabil, és mindketten túl vannak az életveszélyes időszakon.

RIPOSTER

Exkluzív részletek a sziámi ikrek műtétjéről: "Képtelenség volt szétválasztani az agyat"

A csoda megtörtént: majdnem 30 órás műtéttel sikerült szétválasztani Csókay doktor csapatának a fejüknél összenőtt bangladesi ikerpárt, Rabiát és Rukiát. A 3 éves lányok állapota stabil, de még lehetnek szövődményeik, és további beavatkozások is várnak rá

INSIDER

Elkezdődött a sziámi ikrek műtétje, magyarok tízezrei imádkoznak értük

Magyar idő szerint szerda éjjel 11 órakor megkezdődött Rabia és Rukia, a fejénél összenőtt két sziámi iker 3 napos szétválasztó műtétje Bangladesben. Ezt maga dr. Csókay András, az operációt vezető magyar agysebész jelentette be.