INSIDER

Keményen beszólt Csókay doktor a kínai vakcina kapcsán

A bangladesi sziámi ikrek szétválasztásával világhírűvé vált idegsebész nem rejtette véka alá a véleményét. Csókay doktor friss videóban jelentkezett be.
  • Szerző: Ripost

Dr. Csókay András, a koponyájuknál összenőtt bangladesi sziámi ikrek szétválasztásával világhírűvé vált idegsebész nem rejtette véka alá a véleményét. Csókay doktor friss videóban jelentkezett be a Mária rádió Facebook-oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Csókay András idegsebész friss videójában beszélt arról, mit gondol a kínai vakcináról (Fotó: MTI)

Mint mondja, sajnos orvoskollégái között is vannak, akik hiteltelenül tájékoztatják az embereket azokról a vakcinákról, melyeket az állami egészségügyi intézmények megvizsgáltak és engedélyeztek. „A kínai vakcina a hagyományos, évszázados, bevált technológiával készült, elölt vírust tartalmaz, ami nemcsak milliókat, hanem százmillókat mentett meg, gondoljunk csak a fekete himlőre. Ezzel a technológiával készült az ebola elleni vakcina is” – figyelmeztet.

Hozzátette: „Adassuk be a vakcinát, akármennyire is próbálnak adott esetben háziorvosok vagy más orvosszakmából jövő kollégák erről lebeszélni! Valószínűleg alulinfomáltak, esetleg politikailag felülmotiváltak.”

A teljes videót itt nézheted meg:

Elgondolkodtató szavak egy szaktekintélytől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?