HARCÉL

Terroristáért kampányol a Soros-féle Amnesty International

A mai hírek szerint a Soros-hálózathoz tartozó Amnesty International ismételten globális kampányt és petíciót indít Ahmed H. érdekében.
  • Szerző: ripost

Nacsa Lőrinc a KDNP szóvivője tájékoztatóján elmondta:

"Számunkra a magyar emberek biztonsága az első, ezért a Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak tartja, hogy a Soros-hálózat továbbra is a terrorista Ahmed H. mellett kampányol!"

Ahmed H. ügye kiválóan rámutat arra, hogy a Soros-szervezetek nem csak behozzák a bevándorlókat, hanem támogatják őket, még akkor is, amikor súlyos bűncselekményt követnek el.

A röszkei zavargás irányítójaként Ahmed H. kövekkel dobálta a magyar határt védő rendőröket, irányította és uszította az illegális migránsokból álló tömeget.

"Ez az ember egy egyszerű terrorista".

A KDNP szóvivője elmondta, mindezek ellenére a Soros-szervezetek a kezdettől lobbiznak a terrorista migráns kiszabadításért, itt Magyarországon és Brüsszelben is.

Ahmed H.-t terrorista tevékenység miatt a bíróság el is ítélte és a magyar büntetés-végrehajtásban letöltötte büntetésének törvényben előírt részét. Ezután a kiutasításáról született döntés és azóta is idegenrendészeti őrizetben tartják, mert egy ilyen ember, egy terrorista veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára.

"Egyszerűen felháborító és elfogadhatatlan, hogy a Soros-hálózat továbbra is a terrorista Ahmed H. mellett kampányol!"

– szögezte le Nacsa Lőrinc.

A terrorista azért tartózkodik még mindig Magyarország területén, mert nem akad egyetlen olyan ország sem, aki befogadná. Azok között sem, akik annak idején felmentését követelték.

 

És ezeket olvastad már?