HARCÉL

Szívszorító fotókat közöltek a szülők koraszülött babájukról

Az alig több, mint egy kilóval született kisfiú remélhetőleg már túl van a nehezén. A szülők végigfotózták küzdelmüket a csöppség életéért...
  • Szerző: Ripost

Szívszorító fotósorozatot közöltek koraszülött kisfiuk első 150 napjáról szülei. A kis Reginald 1 kiló 20 deka súllyal, hat hónapra született, ezért az orvosok nem láttak sok esélyt arra, hogy életben marad - írja a The Sun.

A képek azért készültek, hogy akkor is maradjon emlékük róla, ha meghalna.

A most öt hónapos kisfiú élete nagy részét a kórházban töltötte, hogy minden esélyt megkapjon az életben maradáshoz. Miután az édesanyja teherbe esett, szóba került, hogy elvetetik a kicsit, mert az orvosi vizsgálatok komoly fejlődési rendellenességet mutattak.

A képeket a Facebookon is megosztották, így végül egész közösség követte napról napra Reggie fejlődését és szurkolt neki. Bár a babát hazaengedték, az orvosok még mindig aggódnak érte, mert a tüdeje fejletlen.

Reginald édesapja szerint fotóinak köszönhetően élete végéig emlékezni fognak fiúkra, bármeddig is legyen velük. Tudja, hogy ezeket a képeket nem szokás megosztani, de boldogok, ha valakinek reményt adhatnak a felvételek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?