HARCÉL

Saját gyerekeik is látták, hogy mit tettek a rasszista anyák egy parkban

A bíró csak egyiküket találta bûnösnek, de ő is megúszta egy felfüggesztett büntetéssel. Rengeteg szemtanúja volt a parkbeli eseményeknek.
  • Szerző: Ripost

Mégsem kell börtönbe vonulnia annak a két rasszista nőknek, akik úgy berúgtak, hogy galád tettre vetemedtek. A két nő egy csendes vasárnap délután

szándékosan egy ott imádkozó szír család szeme láttára könnyített magán Plymouth-ban

-írja a brit Metro Magazin. A két nő méterekre volt a szír családtól, amikor letolták ruháikat és elkezdtek pisilni.

A harmincas éveikben járó Natalie Richardson és Claire Farrell ráadásul még szidalmazták is a békésem imádkozó családot. Az egészet végignézte a család nyolc és tíz éves gyereke.

A történteket azonban nem csak a családnak kellett végignéznie, hanem annak hat gyereknek is, akik a két rasszista nőnek a gyerekei. -mindkettejüknek három gyermeke van. A kirívó viselkedést néhány bámészkodó is látta, akik közül egy férfi megpróbált véget vetni a jelenetnek és jobb belátásra bírni az ordenáré módon viselkedő anyákat, de Natalie Richardson ellökte a férfit és fojtatta a pisilést.

A tárgyalást vezető bíró undorítónak nevezte az anyák viselkedését, ennek ellenére az egyikük felfüggesztett büntetést kapott a másikat felmentették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?