HARCÉL

Pofán vágná a jobbikos amazon a fideszes képviselőt

Egyre idegesebbnek tûnik a Jobbik országgyûlési képviselője, miután az Echo TV Informátor címû mûsora rá nézve terhelő ügyvédi dokumentumokat mutatott be - írja az Origo.hu.
  • Szerző: Ripost

A "cizelláltan nőies, finom lelkű amazon", Varga-Damm Andrea szerda este már oda jutott el, hogy

legszívesebben pofán vágná a fideszes Böröcz Lászlót, mert a parlamentben meg merte bolygatni a kellemetlen ügyet.

A volt jobbikos, ma a Mi Hazánk mozgalomhoz tartozó Apáti István mindeközben arról beszélt az Echo TV-ben, nem biztos, hogy minden dokumentumot megkapott egykori párttársától, amikor a pártban belső eljárást indítottak ellene ügyvédi múltja miatt.

Varga-Damm Andrea tegnap ismét egy Facebook-bejegyzésben igyekezett tisztázni magát egy idős nő kisemmizésének vádja alól.

Azt hozta fel védekezésképpen, hogy 2015 környékén a párt elnökségének döntése következtében Apáti István vezetésével belső vizsgálat indult ellene, amely ügyvédi pályafutásának kétes ügyeit volt hivatott kivizsgálni. Mint kiderült,

akkor semmi terhelőt nem találtak az eljárás alá vetett politikusról, így a pártvezetés úgy döntött, befogadják a pártba.

Az ominózus poszt alatt érkeztek a gratuláló hozzászólások, egy azonban eltért a többitől.

„Valamit nagyon jól csinál kedves Andrea! Viszont kérem, hogy mellőzze az olyan jellegű megjegyzéseket, hogy pl. a tárgyalóteremben ön a király stb.. Az egyszerű emberek számára ez nagyképűségnek tűnhet. Tegye a dolgát szerényen és olyan szakmai tudással, ahogy eddig”

– írta az ismeretlen hozzászóló a legújabb jobbikos botrány kapcsán, amire a jobbikos politikus úgy reagált, hogy ez a fideszes képviselőknek szólt.

„Tudom, sőt én azt a Böröcz gyereket jól pofán is vágtam volna :D”

– érkezett az újabb reakció, ami a jelek szerint elnyerte az egykori ügyvéd tetszését, ugyanis lájkolta azt. Magyarán

Varga-Damm Andrea egyetért azzal, hogy egy fideszes politikust pofán kell vágni azért, mert egy kellemetlen ügyben kérdezte a magyar parlamentben.

Mint ismert, hétfőn az azonnali kérdések órájában a fideszes Böröcz László azt a kérdést tette fel a jobbikos politikusnak, hogy „milyen kapcsolat lehet az ügyvédi kamarából kizárt jobbikos képviselő és a lakásmaffia között?” Válaszában – amire utalt a kommentelő – Varga-Damm magabiztosan úgy fogalmazott, hogy „a tárgyalóterem az én placcom, ott én vagyok a király”.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?