HARCÉL

Migránskártyák tízezreit osztotta ki Brüsszel

Brüsszel még mindig tízezreknek osztogatja a migránskártyákat - mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyûlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.
  • Szerző: ripost

A kormánypárti politikus megjegyezte, a hírek szerint Brüsszel még mindig tízezreknek osztogatja a migránskártyákat, amelyekből

csak az idén 70 ezret, az elmúlt években pedig összesen 2 millió darabot adtak át, összesen 500 milliárd forint értékben.

Mindezt nagyrészt az európai emberek pénzéből tették, méghozzá megnyugtató ellenőrzés nélkül. Ki tudja, hogy kiknek osztogatják ezeket a kártyákat, hiszen a kártyák névtelenek.

Zsigmond Barna Pál emlékeztetett, az "Iszlám Állam terroristavezére", Hasszán F. is kapott ilyen migránskártyát, és nagy a valószínűsége annak, hogy a bevándorlók jelentős része a migránskártyának köszönhetően tudja finanszírozni az embercsempészeket.

A Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni, hogy Brüsszel állítsa le ezt a káros és veszélyes programot.

A politikus kérdésekre válaszolva

a kormánypártok nevében ismételten mélységesen elítélte az úzvölgyi katonai temetőnél történt incidenst.

Olyan információk láttak napvilágot, hogy futballhuligánok mellett csendőri vezetők is irányították a szélsőséges román tömeget, amely megtámadta a békésen imádkozó magyarokat.

Zsigmond Barna Pál felszólította a román kormányt, hogy vizsgálja ki a történteket és találja meg a felelősöket.

A Fidesz politikusa hangsúlyozta, a román-magyar megbékélésben érdekeltek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?