HARCÉL

Kannibálok akarták felfalni a tévésztárt és barátnőjét

Csaknem az életével fizetett az angol DJ, Matthew Iovane és párja első közös nyaralásukon, amikor túrázás közben egy vad kannibál törzs foglyai lettek.
  • Szerző: The_M

Bizarr és sokkoló élményekkel tért haza Pápua Új-Guineából Matthew Iovane és újdonsült barátnője. Az angol tévésztár és lemezlovas,  valamint párja, Michelle röviddel megismerkedésük után úgy döntöttek, az egzotikus országba utaznak, hogy ott mélyítsék el a kapcsolatukat.

A páros egy hatnapos dzsungeltúrára indult, aminek az utolsó napja horrorfilmbe illő fordulatot hozott. Az egyik erdei ösvényen bozótvágókkal felfegyverzett csoport kerítette be őket. Az agresszív férfiak leszaggattak róluk minden ruhát, Matthew-t egy fához kötözték, és keményen ütlegelni kezdték. A barátnőjét pedig megkínozták a hatalmas késeikkel. Az egyik kezén annyira összevagdosták az ujjait, hogy valószínűleg soha nem tudja majd rendesen használni őket.

Iovane és párja ekkor már biztosak voltak benne, hogy meg fogják gyilkolni őket, és a törzs vacsorájaként végzik. Ám miközben a falujuk felé kísérték a párost, sikerült elmenekülniük, és messze a dzsungeltől egy biztonságos településre lelniük. Onnan értesítették a hatóságokat, akik kórházba szállították őket, a törzs tagjai után pedig kutatást indítottak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?