HARCÉL

Brüsszel veszélybe sodorja az európai embereket

A bevándorláspárti baloldal azért támadja Salvinit, mert sikerült megvédenie a határokat, és ez nem tetszik Sorosnak és az embereinek - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • Szerző: MTI

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató újságíróknak nyilatkozva rámutatott: Orbán Viktor kormányfő és a most Budapestre érkező Matteo Salvini az a két európai politikus, aki megmutatta, hogy az európai  határokat igenis meg lehet védeni, ha erre van politikai akarat.

Ezzel együtt azt is bebizonyították, hogy hazugság az az állítás, miszerint a bevándorlás elkerülhetetlen és megállíthatatlan. Ezért támadják Orbán Viktort és ezért támadják Salvinit a bevándorláspárti erők. Õk mindenkit megtámadnak és megbélyegeznek, aki nemet mond a bevándorlásra.

A csütörtöki találkozó a határvédelemről, Európa és a keresztény kultúra védelméről szól

- fűzte hozzá fideszes politikus.

Mi azt szeretnénk, hogy ha az Európai Uniónak olyan vezetői lennének a május 26-i európai parlamenti választás után, akik számára szintén ezek az értékek a fontosak - jelentette ki Hidvéghi Balázs, aki hozzátette: Brüsszel mostani, bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert ez tönkreteszi Európát és veszélybe sodorja az európai embereket.

"Isten hozta Matteo Salvinit Magyarországon!"

A kommunikációs igazgató arra a kérdésre, hogy Stummer János, a Jobbik alelnöke a közelmúltban Nagykőrösön a kormánypárt tagjait disznónak és gazembernek nevezte, azt mondta: emberek tömegét sértette meg, de a Jobbik történetét ismerve nincs meglepve, ugyanolyan, mint a többi ellenzéki párt, amelyek lenézik az embereket. A Jobbik nem riad vissza attól sem, hogy durván sértegesse a magyarokat - mondta Hidvéghi Balázs, hozzátéve:

így nem lehet sem tiszteletet kiérdemelni, sem politikai támogatást szerezni,

de ez legyen a Jobbik problémája.
    Kijelentette: éles politikai viták lehetnek a pártok között, de politikusok sértő módon a választópolgárokról nem beszélhetnek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?