HARCÉL

A veszély kézzelfogható közelségben van

Ha az ellenzéki pártok kerülnének kormányra, egy olyan gyenge kormány lenne, amelyen a Soros György által irányított érdekcsoportok, vagy Brüsszel minden további nélkül keresztülvinné akaratát - hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság címû mûsorában.
  • Szerző: F.G.

Rogán Antal közölte: a magyar kormány keresi a szövetségeseket, a jövő héten például a bevándorlás ellen keményen fellépő Ausztrália külügyminiszterével tárgyal a magyar miniszterelnök.

A miniszter szerint

Soros György irdatlan mennyiségű pénzzel bevándorlókat akar behozni Afrikával és a Közel Keletről nagy számban, úgy hogy erről nem kérdezi meg a magyar embereket – Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Rogán Antal úgy vélekedett: az ellenzéki pártoknak nincs hitelük. Bár mostanra észrevették, hogy Magyarországon az emberek nem akarnak bevándorlást, elutasítják a brüsszeli bevándorláspolitikát, de – mint a miniszter kiemelte –

nem arra kell figyelni miket mondanak most, hanem miket mondtak, cselekedtek korábban.

Rogán Antal úgy vélekedett: ha 2014-ben baloldali kormány került volna hatalomra, nem építette volna meg a kerítést, s akkor most itt lennének a giga menekülttáborok Magyarországon.

A miniszter szerint ezért is van nagy tétje a mostani választásnak. Ugyanis ha az ellenzéki pártok lehetőséget kapnának egy együttes kormányalakításra, bár Rogán Antal szerint az önmagában is egy nonszensz koalíció lenne, akkor végrehajtanák a „Soros-tervet” és megnyitnák a kerítést.

„A veszély kézzelfogható közelségben van” – emelte ki a miniszter, kifejtve: miután Charles Michel belga miniszterelnök elszólta magát, júniusban arra készülnek, ha nem megy keresztül az új bevándorlási mechanizmus – amely szerint behoznák, s kötelező kvóták szerint szétosztanák a bevándorlókat – akkor át fogják erőltetni többségi szavazással. Úgy ahogy azt korábban tették az 1300-as kvótával, most azt szeretnék megcsinálni ipari méretekben.

Ha ekkor egy gyenge kormány áll Magyarország élén, akkor azt lenyomják a magyarok torkán. Ezt nem szabad megengedni – szögezte le a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?