BOZÓT

Így osztották Simicska zacskós pénzét a Jobbikban

Kitálalt a Jobbik egyik képviselője. Részletesen beszámolt arról hogyan érkezett a zacskós-pénz a Jobbikba, hogyan osztották aztán szét a bennfentesek között. A postát használták pénzmosásra.
  • Szerző: Ripost

Miközben mindenféle módon tagadni próbálták, most bebizonyosodott hogyan is működött a Jobbik Fekete Kasszája. Hogyan érkeztek meg a Simicska-pénzek zacskókban(!) a párthoz.

Szabó Balázs, a Jobbik szekszárdi önkormányzati képviselője a Tényekben és az Echo Tv-ben is arról beszélt, hogy

9 regionális igazgató dolgozott közvetlenül Szabó Gábor pártigazgató alatt, akik Szabó Gábortól rendszeresen zacskóban kaptak pénzt. Az összegeket aztán bűnszervezetként organizálva, választókerületi szinten szétosztották és a tagsággal fizettették be postán a pártkasszába. Így próbálták  tisztára mosni...

Nagy vihart keltett, amikor annak idején kiderült, hogy táskákkal felszerelkezve heti rendszerességgel jár Simicska villájába Vona Gábor jobbkeze, a Szaszinak becézett pártigazgató Szabó Gábor és a párt pénztárosa Schön Péter. Akkor tört ki a botrány amikor szemfüles fotósok rajtakapták a táskákat cipelő jobbikos politikusokat.

Szabó Balázs hétfő reggel osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, melyben négy pontban szedte össze, miért oszlatta fel magát a szekszárdi alapszervezet, és miért nem akarnak továbbra is - ahogy fogalmaznak - a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni.

Bejegyzésében így fogalmazott,

"Most vált biztossá, hogy "Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nylon zacskójában". " Utalva ezzel a pénzmozgásokra Simicska Lajos és Szabó Gábor pártigazgató között.
 

A Tényeknek elmondta azt is, hogyan került a pénz a Jobbik pártkasszájába. Szabó Balázs vallomása szerint 9 darab regionális igazgató dolgozott közvetlenül Szabó Gábor pártigazgató keze alatt.

Ez a kilenc regionális igazgató kapta meg Szabó Gábortól az összegeket majd választókerületi szintekre hozták le ezeket a pénzeket, ahonnan a tagság, illetve a tagság barátain keresztül a postán, befizetéssel kerültek támogatás címszó alatt a párt kasszájába.

Erről pedig azért tud ilyen pontosan beszámolni, mert ő maga is fizetett be 350 ezer forintot támogatás címszóval a párt számlájára. Ezért most feljelentést tesz, és a legfőbb ügyészhez fordul a gyanús pénzmozgások miatt. Szabó Balázs arról is beszélt a Tényeknek, hogy kilép a Jobbikból. Elmondta, utolsó mentsvára Volner János volt, távozása azonban megerősítette benne azt, hogy már nem kíván a Jobbikkal dolgozni. 

És ezeket olvastad már?