BOZÓT

A részeges Juncker megint Magyarországot gyalázta

Kijelentette, hogy Erdély elcsatolását és Romániával való egyesítését egész Európának együtt kellene ünnepelnie Trianon 100 éves évfordulóján.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kedden Klaus Iohannis román államfő Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén az Európa jövőjéről folyatott vitán vett részt Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének a meghívására. A sokak szerint alkoholista Juncker az Európai Parlamentben elmondott beszédében kijelentette, hogy

szerinte Erdély és Románia „egyesülésének" centenáriuma nemcsak román, hanem európai ünnep is, amit az EU-s tagállamoknak közösen kellene megünnepelniük. Juncker tehát velünk, magyarokkal is „megünnepeltetné" Erdély elcsatolását.

A politikai és emberi bunkóságáról és tétova lépteiről elhíresült brüsszeli politikus, aki folyamatosan támadja Orbán Viktor miniszterelnököt, nem először tesz tanúbizonyságot magyarellenességéről.

A felháborító kijelentésre így reagált Kovács Zoltán kormányszóvivő:

"Juncker kijelentéséről  kétféle véleményük is van. Az epés úgy szól, hogy Jean-Claude Juncker "az állapotának megfelelően nyilatkozott", a visszafogottabb pedig úgy, a történelmi ismeretek hiánya csak ráerősít az EB-elnök alkalmatlanságára."

címkék:
És ezeket olvastad már?