Létrehozva: 2024.08.01.

Ebben a házban minden van, csak a te családod hiányzik belőle

Ebben tényleg van minden, amire szüksége lehet! A panoráma alap, de valószínűleg a fedett terasz sem egy utolsó utáni igény.

Ha olyan házat keres, amelyben van medence - fűthető is - napelem, ráadásul okosotthon, akkor ezt nézze meg. Egy biztos, az 5 és fél szoba elegendő lesz arra, hogy mindenki kényelmesen elhelyezze a számára fontos dolgokat a házban, miközben úgy érzi majd minden lakó, az életét egy wellness szállóban tölti. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

“Gödön a termálfürdő közelében, alacsony rezsivel (0 Ft-os éves villanyszámla, 29db napelem), minden kényelmet kielégítő 245 nm2-es tágas, világos ingatlant kínálunk megvételre, egyedi, galériás házra vágyó családnak.

Tágas előszoba, világos nagy nappali, nagy modern gépesített konyha, szervízszoba, fürdőszoba, TV szoba, szabadidő szoba ( kijárattal a fűthető medencéhez) , 2 szoba, fedett és üvegezett terasz, valamint egy zárt garázs és egy fedett parkoló 2-3 autó számára található a földszinten.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az emeleten található 3 szoba , 1 nagy olasz zuhanyzós fürdőszoba, egy tágas galéria, egy 40nm-es terasz 2kijárattal a szobákból és egy külső lépcső. A földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorok, valamint klímák biztosítják a megfelelő komfort érzetet.

A ház okos otthon, megfigyelő rendszerrel van ellátva és automata zsaluk biztosítják az árnyékolást. Ingatlan beszámítással, érték egyeztetéssel. Pest megye , Buda vonzáskörében újépítésű vagy újszerű 80-120nm-es földszintes, kertes, 3 szobás ház érdekelne minket.”[...]

 

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek