OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.01.

Ronaldo visszatért a Bajnokok Ligájába; árulás Schumacher családjában

Ezek voltak a Ripost legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.

Megadta a módját az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a megújuló Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolásának. A 32 helyett immár 36 csapattal rajtoló főtábla csütörtöki sorsolásán a világ egykori legjobbjai húzták ki a golyókat: az egyaránt ötszörös aranylabdás és BL-győztes (továbbá a kupasorozatban szerzett 140 találatával gólrekorder) Cristiano Ronaldo, és az öt évben a világ legjobb kapusának választott, világbajnok Gianluigi Buffon.

Ronaldo a megtisztelő felkérésnek eleget téve, Rijádból utazott Monacóba, hogy legalább a Bajnokok Ligája-sorsolás rejéig visszatérjen kedvenc sorozatába.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

Cristiano Ronaldo ötször nyerte meg a BL-t és számtalan rekordot tart a legrangosabb kupasorozatban
Cristiano Ronaldo ötször nyerte meg a BL-t és számtalan rekordot tart a legrangosabb kupasorozatban          Fotó: AFP

Callum Styles, amióta 2022-ben a Barnsleyval kiesett az angol harmadosztályba, azóta minden átigazolási időszakban főszereplő. A 2022/23-as idényt a Millwallnál töltötte kölcsönben, ahol maradhatott volna, de 2023 júliusában a klub elnöke, John Berylson tragikus módon elhunyt, ami miatt újra kellett szervezni az együttest, így hoppon maradt. A nyáron nem tudott eligazolni, emiatt úgy szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, hogy az ősszel az angol harmadosztályban játszott. Idén télen kölcsönvette a Sunderland, amely aztán végül nem élt az opciós szerződésével. Idén nyáron már az Újpest is komolyan szóba került, ám a  West Bromwich Albion mindenkinél kitartóbb volt és 600 ezer euróért (234 millió forint) szerződtette.

A 24 éves, több poszton bevethető futballistát nagyon várták a kék-fehér mezes klubnál, az X-en már egy dalt is költöttek a tiszteltére, amiben kiemelik, hogy ő más, mint a többiek, és mindkét lábával hatalmas gólokat fog lőni.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

Hetekig, hónapokig tartó reménykedés után csalódott keserűen Mick Schumacher, amikor az Alpine istálló hivatalosan bejelentette, hogy helyette az ausztrál Jack Doohant választotta versenyzőjéül a Forma-1 2025-ös szezonjára. Nem is feltétlenül az fáj leginkább Michael Schumacher fiának és családtagjainak, hogy a 25 éves német pilóta hoppon maradt, hanem annak a mikéntje. Mick úgy érezheti, hogy hátba szúrták, nagybátyja, Ralf Schumacher nem is rejtette véka alá a rossz véleményét.

Michael Schumacher öccse és fia: Ralf Schumacher (középen) szerint Mick más bánásmódot érdemelt volna a régi baráttól
Michael Schumacher öccse és fia: Ralf Schumacher (középen) szerint Mick más bánásmódot érdemelt volna a régi baráttól        Fotó: NurPhoto via AFP

Mick Schumacher és szerettei ugyanis fájlalják, hogy csak a francia csapat Instagram-bejegyzéséből tudták meg a rossz hírt. Pedig az Alpine tanácsadója Schumi egykori felfedezője, főnöke és barátja, Flavio Briatore (ő vezette a Benettont, amikor a legendává vált Schumacher az első két világbajnoki címét nyerte 1994-ben és 1995-ben), akinél nemrég még Mick édesanyja, Corinna Schumacher is lobbizott a fia érdekében. 

Az olasz playboy mégsem méltatta őket arra, hogy személyesen közölje velük a döntést.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek