OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.26.

Azonnal megszerették Marco Rossi kulcsemberét, nem akármit tettek érte a szurkolók

Hosszas huzavona után lezárult a magyar labdarúgó-válogatott középpályásának átigazolási kálváriája. Callum Styles a West Bromwich Albion játékosa lett, ahol már rögtön dal is született róla.

Callum Styles, amióta 2022-ben a Barnsleyval kiesett az angol harmadosztályba, azóta minden átigazolási időszakban főszereplő. A 2022/23-as idényt a Millwallnál töltötte kölcsönben, ahol maradhatott volna, de 2023 júliusában a klub elnöke, John Berylson tragikus módon elhunyt, ami miatt újra kellett szervezni az együttest, így hoppon maradt. A nyáron nem tudott eligazolni, emiatt úgy szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, hogy az ősszel az angol harmadosztályban játszott. Idén télen kölcsönvette a Sunderland, amely aztán végül nem élt az opciós szerződésével. Idén nyáron már az Újpest is komolyan szóba került, ám a  West Bromwich Albion mindenkinél kitartóbb volt és 600 ezer euróért (234 millió forint) szerződtette.

Callum Styles
Callum Styles a West Bromnál bizonyíthat Fotó: AFP

Korábban két magyar futballistája volt a West Bromwichnak. Gera Zoltán esetében nem túlzás kijelenteni, hogy a klub legendájává vált, első angliai idényében a Premier League-idény álomcsapatába is bekerült a WBA színeiben. Gera két időszakban összesen hét szezont húzott le a birminghami csapatban. Rajta kívül a tragikus sorsú Fülöp Márton szerepelt még az együttesben, ő három meccsen védte a West Bromwich kapuját, írja a Magyar Nemzet.

Callum Styles rögtön népszerű

A 24 éves, több poszton bevethető futballistát nagyon várják a kék-fehér mezes klubnál, az X-en már egy dalt is költöttek a tiszteltére, amiben kiemelik, hogy ő más, mint a többiek, és mindkét lábával hatalmas gólokat fog lőni.

A West Brom az előző idényben az ötödik helyen végzett az angol másodosztályban, amivel bekerült a rájátszásba, a Premier League-be való visszajutás végül azonban nem jött össze. A klub idén két győzelemmel és egy döntetlennel kezdett, jó esély van rá, hogy idén is a legjobbak között lesz majd a ligában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek