MEDICINA

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.25. 08:30

Nehezen alszol? Próbáld ki ezt az új módszert és úgy fogsz pihenni, mint még sosem

Egy TikTokker fejlesztette ki a nem mindennapi módszert.

Hosszú órákba telik, mindig mire elalszol? Nem érzed kényelmesnek a pozíciódat, vagy egyszerűen csak nem jön álom a szemedre? Akkor ezt a cikket neked találták ki. Szinte minden második ember küzd a nehéz elalvással, mégsem találta még meg senki a szent Grált, ami megoldást jelenthetne az emberek számára. A probléma ugyanis sokrétű lehet, az életmódunk, az alvás előtti tevékenységünk, vagy éppen az alvó helyünk környezete is befolyásolhatja, hogy sikeresen elalszunk-e, ha álomra hajtjuk a fejünket. Ha úgy gondolod, hogy te már mindent megtettél, hogy sikeres legyen az alvásod, mégsem sikerül álomba szenderülnöd, akkor neked találták ki az alábbi technikát.

alvás álom ágy
Egy egyszerű technikával könnyen elalhatsz /Fotó: Pexels / Pexels

A DailyStar számolt be róla, hogy egy TikTokker kifejlesztett egy vizuális technikát, ami kicsit bonyolultabb, mint a közismert bárány számolás. A Happy Beds nevű TikTok-csatorna alvásszakértője Emily látta el hasznos tanácsokkal a követőit arról, hogy hogyan lehet villámgyorsan elaludni. Véleménye szerint saját maga is nagyon rossz alvó volt, de a vizuális taktika megváltoztatta az életét.

A taktika lényege az, hogy nagyon erősen kell koncentrálnunk egy általunk ismert két emeletes kertes házra, amelyet jól ismerünk, és tudjuk mi hol van benne. Lehet ez akár a nagymamánk háza is gyerekkorunkból. Vegyünk mély lélegzetet, és mentálisan próbáljuk végig járni benne. Alaposan minden részletre figyeljünk, az ajtók nyitására, az ablakok kilincsére, a bútorok elrendezésére mindenre. Járjuk végig a házat! Én még soha nem tudtam feljutni a második emeletre sem, azonnal aludtam

- mondta el videójában a TikTokker.

Próbáljátok ki a taktikát és kíváncsiak vagyunk, hogy a ti esetetekben is működik-e.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek