Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OTTHONKA

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.07.

Nincs több álmatlan forgolódás: ezzel a módszerrel 5 perc alatt úgy alszol majd, mint a bunda

Ha te is sokat forgolódsz éjszakánként, próbáld ki ezt a módszert!

Dr. Karan Raj, a TikTok egyik sztárorvosa azt ígéri, hogy egy egyszerű trükkel bizony néhány perc alatt elaludhat bárki. A titok: ki kell zárni az idegesítő gondolatokat, amik nem hagynak aludni. Na de hogyan? Mutatjuk!

alvás
Egy egyszerű trükk segít elaludni  Fotó: Andrea Piacquadio / Pexels (illusztráció)

A sebészorvos szerint a legjobb módszer egy szójáték, ami leállítja ezeket a gondolatokat. Gondoljunk egy szóra, legyen ez most az alvás, ezután keressünk olyan szavakat, amelyek az adott szó kezdőbetűjével kezdődnek, ami jelen esetben az „a”. Ennek alapján a következő lehet az alagút, aztán az alma, az arany és így tovább. Ray szerint fontos, hogy ne csak gondoljunk a szavakra, hanem részletesen képzeljük magunk elé a dolgokat. Ha pedig már "eluntuk" az első betűt, akkor térjünk vissza az eredeti szavunkhoz, és folytassuk a módszert a második, majd a harmadik betűvel, és így tovább. (Tehát a példaszavunk, az alvásnál maradva jöhetnek az L, majd a V kezdetű szavak!)

Ez az egyszerű szójáték megállítja az idegesítő gondolatokat, eltereli a figyelmünket, és végül szépen, nyugodtan elalszunk, hogy másnap kipihenten ébredjünk – írja a mindmegette.hu.

@dr.karanr Cognitive shuffling @Joel Chesters ♬ original sound - Dr Karan Raj

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek