Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 19:45

Figyelmeztet az orvos: Te is a telefonod mellett alszol? Nem kéne!

Ezt jó, ha észben tartod!

Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy úgy alszunk, hogy a telefonunk mellettünk van, legyünk őszinték. Akár azért, mert lefekvés előtt még átböngésszük a közösségi oldalakat, akár azért, mert szükségünk van rá, hogy a közelben legyen az ébresztőóra miatt. De tény, hogy nem tudunk mellőle elszakadni.

telefon mobil közösségi média Facebook Instagram
Ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnod, ha a telefonod mellett alszol / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Azonban ez tényleg nem tesz jót az egészségünknek, pedig egy felmérés szerint 50 millió brit vallotta be, hogy a telefonja közelében alszik. A készülék által kibocsátott kék fény pedig azt üzeni az agyadnak, hogy minél tovább fent legyél, ezzel is megnehezítve az elalvást, és tönkre téve a pihenésed. Ráadásul a mobiltelefonok elektromágneses tereket (EMF) bocsátanak ki, bár alacsony szinten, és jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy káros biológiai hatásuk lenne, egyesek mégis aggódnak a hosszú távú egészségügyi kockázatok miatt.

Most azonban Dr. Brian Boxer Wachler a TikTok-on ad tanácsot az embereknek, hogy mit tehetnek az EMF-ek elkerülése érdekében, ha a telefonjuk közelében kell alszanak.

Fontold meg egy Faraday-zsák beszerzését - én ezt használom -, sokféle márka létezik, ugyanis a telefon repülőgépes üzemmódba helyezése nem fogja teljesen blokkolni az EMF-eket, mint egy Faraday-zsák

- tanácsolta a szakember azoknak, akik tartanak a EMF-energiától.

A Faraday-zsák egy olyan tok, amelyet az elektromágneses mezők hatásának csökkentésére terveztek. Vezetőképes anyag vagy más különböző anyagok keverékének felhasználásával alakították ki. Az emberek gyakran használják ezeket arra, hogy megvédjék hitelkártyáikat vagy kocsikulcsaikat a lopástól.

Az orvos emellett a megoldás mellett ajánlott egy másik lehetőséget is. Dr. Brian Boxer Wachler azt tanácsolta az embereknek, hogy kapcsolják ki teljesen a telefonjukat, amikor lefekszenek aludni - írja a Ladbible.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek