MEDICINA

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.01. 14:00

Figyelmeztet az egészségügyi szakértő: ha elbuksz ezen a teszten, korai halál várhat rád!

Ebből most kiderülhet, mennyi időd maradt még hátra!

Ha gondolkodtál már azon, vajon mennyire hosszú élet vár még rád, akkor van egy jó hírünk: egy egyszerű teszt segítségével könnyedén kiderítheted! 

egészség  életminőség család kutatás
Ez a teszt rámutat arra, fennáll-e nálad a korai halál veszélye! / Fotó: Gustavo Fring / Pexels (illusztráció)

Ed Jones táplálkozási szakértő - aki 1979-ben alapította meg a Nutrition World nevű egészségügyi céget - úgy véli, a természetgyógyászat a hosszú és egészséges élet kulcsa. Lelkes híve a holisztikus egészségszemléletnek, és szakmai tagja az Amerikai Botanikai Tanácsnak, amelynek célja, hogy arra ösztönözze az embereket, gyógynövények segítségével őrizzék meg az egészségüket. 

A szakértő a Nutrition World Podcast egyik epizódjában, amelyet a lányával, Cady Kuhlmannal közösen vezet, árulta el azt a trükköt, amelyet még dr. Peter Attiától tanult, a hosszú élettartam vezető szakértőjétől. Dr. Attia - Jones elmondása szerint - hitt abban, hogy egy erős test képes tovább életben maradni, míg egy gyenge fizikumú embernél fennáll a korai halálozás kockázata. A teszt is ehhez a gondolatmenethez kapcsolódik.

Ha egy percig nem tudsz megtartani egy súlyzót, amely a súlyod 3/4-e, akkor korábban fogsz meghalni, mintha erősebb lennél

- árulta el a titkot Jones, majd elmagyarázta, az emberi markolás ereje jelzi azt, hogy minden más is gyengülni fog.

Minden. A szíved, a tested minden rendszere. Ha viszont ezt megfelelő súlyokkal képes vagy megtenni, akkor minden más is erősebb. Az erősebb és ellenállóbb test pedig lassabban öregszik és kevesebb betegségnek van kitéve

- tette hozzá a szakértő, a LADbible beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek