MANIMÉKER

Ingyenes programok a hétvégére! Irány kikapcsolódni!

Nem tudod mit csinálj a hétvégén? Szeretnél kikapcsolódni, de nem szeretnél vagyonokat költeni? Megmutatjuk a legtutibb ingyenes programokat, ahol az egész család jól érezheti magát!

Megkerestük a legjobb hétvégi programokat, hogy az egész család kikapcsolódhasson. Szép idő lesz, így bátran tervezz szabadtérre!

1. Bajai Halfőző Fesztivál, júl. 9-12.

A finom ételek mellet rengeteg program közül válogathat a család apraja-nagyja. Szombaton a Kiskalász zenekar és Nagy Bandó Adrás gyerekműsora várja a látogatókat. A gyerekek kipróbálhatják a kézműves udvart, és vidámpark is várja őket.

2. Hamisítatlan kubai buli

Ha bulizni vágysz és szereted a latinzenét, irány a Margit-szigeti Havana Club. Szombaton kubai estet rendeznek. Tanulj meg salsázni, és készíts tradiciónális mojitót. Kóstólj bele szenevedéllyel a fűszeres latin-amerikai ételekbe.

3. Paloznaki Jógahétvége

Idén hetedik alkalommal rendezik meg Paloznakon a jógahétvégét. A kellemes környezetben kikapcsolódhatsz és újdonságokat is tanulhatsz a jógáról. A kicsikről sem feledkeztek meg, külön programokkal készülnek az óvodások és iskolások részére.

4. Férfias játékok

Idén július 10. és 12. között az autók és a száguldás szerelmeseinek a Veszprém Rallye-n a helyük! A huszonkettedik alkalommal megrendezett, közel 250 versenyző részvételével megtartott rangadó nemtől és kortól függetlenül vár mindenkit.

5. Ízek, táncok, jó szomszédok

Nemzetiségi néptánc-, népzene és gasztronómiai találkozót tartanak a hétvégén Hévízen. Ha a közelben laksz vagy nyaralsz, érdemes odanézned. Remek hangulat és finom ízek várják a látogatókat.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?