programok

29 találat
INSIDER

Gazdag program és sok meglepetés vár Szent István napján

Már csak két hét, és itt a négynapos ünnep!

NAPI TUTI

Elképesztő programok várják a látogatókat a Magyar Zene Házában, sok jegy már elkelt

A Magyar Kultúra Napján Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke adta át a Liget Budapest Projekt keretében elkészült Magyar Zene Házát a Városligetben.

INSIDER

Ilyen fantasztikus programok várnak január végétől a Magyar Zene Házában

Tavaly év végén elkészült a Magyar Zene Háza látványos épülete, mely 2022 január utolsó hétvégéjén izgalmas kiállítással és zenei programokkal nyitja meg kapuit a közönség előtt.

SHOWBIZ

Egy héten át dübörög az MTV Music Week országszerte

Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t.

INSIDER

Vadászati világkiállítás: rengeteg program várja az érdeklődőket – videó

Hétfőn, a világkiállítás tizenhetedik napján több mint 35 ezren látogattak el a Hungexpóra, és ezzel a központi helyszín látogatottsága már meghaladja az 508 ezret, az országszerte nagy érdeklődés mellett zajló rendezvénysorozat résztvevőinek száma már 1

INSIDER

Programok a NEK utolsó három napján: itt van minden fontos tudnivaló

Eljött az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus fináléjának ideje, mutatjuk mikor merre érdemes menni. És merre nem.

INSIDER

Kovács Zoltán: Óriási érdeklődés mellett zajlanak az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjai – videó

Az emberek láthatóan élvezik azokat a nagyszabású programokat, amiket augusztus 20. alkalmából alkalmából szerveztek. Idén minden idők legnagyobb, több napon át tartó Szent István-napi fesztiválján ünepelhetünk.

INSIDER

Ezekből a programokból válogathatsz a hosszú hétvégén, ennyibe kerül a Szent István sör

Minden magyart Budapestre várnak csütörtöktől vasárnapig, hiszen rengeteg program és látványosság lesz a fővárosban Szent István napja alkalmából, de sok vidéki településen is szerveznek ünnepet.

ÉLETMÓDI

Februártól kezdődnek a Czifra György-emlékév programjai

2021-ben a hazai és nemzetközi zenei élet a 100 éve született Cziffra György zongoraművész előtt tiszteleg. Magyarország Kormánya a 2021. február és 2022. május közötti időszakot Cziffra György-Emlékévvé nyilvánította, az UNESCO pedig felvette a közösen ü

INSIDER

Különleges meglepetésekkel készülnek a Ligetben a hosszú hétvégére

Egy éves a Nagyjátszótér a Városligetben, mely a Millennium Házával együtt mintegy félmillió embert vonzott már.

SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: pénteken is változatos programok várnak mindenkit

A népszerű kezdeményezés minden napra változatos programokkal várja azokat, akik a négy fal között vészelik át a járványt.

ÉLETMÓDI

Ingyenes gyerekprogramok országszerte október 23-án

Az ünnep alkalmával számos ingyenes programmal várják a családokat, érdemes a gyerekekkel együtt is kimozdulni valahová.

ÚTISÚGÓ

Ilyen rettenetes halloween programok várnak ránk idén

A tengerentúlról indult hagyomány évről évre nagyobb teret hódít magának itthon is. Sokaknak kedvenc időszakává vált a Halloween ünneplése, melynek közkedvelt része a boszorkány, a múmia, a csontváz és az egyéb ijesztő jelmezek viselése, valamint a mókás,

ÚTISÚGÓ

Itt a jó idő és a pünkösd! Igazi program kavalkád vár a hétvégén!

Ne maradjatok otthon ezen a napsütéses nyári hétvégén, hiszen szinte az összes nagyvárosban és a kisebb településeken is színes pünkösdi hagyományőrző és zenés programokkal készülnek az ünnep alkalmából. Lássuk a legjobbakat!

INSIDER

Íme a programok, izgalmasan alakulhat ma a gyereknap

A gyermek az első! Koncertekkel, mesékkel, tánccal, kreatív és ismeretterjesztő foglalkozásokkal várják a családokat.

ÚTISÚGÓ

A legjobb húsvéti programok hétvégére

Kezdődik az húsvét, összeszedtük a legjobb programokat a hétvégére, ha nem csak otthon szeretnénk tölteni az időt. Hidd el, lesz miből választanod!

INSIDER

Így ünnepeljük három napig március 15-ét

Rengeteg családi és ünnepi program várja országszerte az érdeklődőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, amit idén három napos hosszú hétvégével ünneplünk!

ÚTISÚGÓ

Ezt sokan nem tudják a Márton-napról

Mielőtt bárki azt hinné, hogy az elmúlt 10-15 évben divatossá vált rendezvények elsősorban a szállodák, éttermek, borászok vendégcsábító reklámfogásai, ismerjük meg Márton hihetetlen történetét!

MAMAKLUB

Itt a lista, a legjobb családi programokról október 23-án

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján is számtalan kikapcsolódási lehetőség közül válogathatunk: történelmi játékok, nosztalgia villamosjárat, ingyenesen látogatható múzeumok és sok más program várja a családokat.

MAMAKLUB

8 fantasztikus hely Magyarországon, ahová vidd el a gyerekedet

Nem tudtok külföldre utazni a nyáron? Semmi baj! Magyarország telis-tele van olyan helyekkel, amelyek óriási élményt jelentenek a gyerekeknek. Megmutatjuk, hova vidd el őket mindenképpen!

RIPOSTER

Kiderült, milyen időnk lesz március 15-én, így készülj!

Rengeteg családi és ünnepi program várja országszerte az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján. Az időjárás hasonló lesz a 170 évvel ezelőttihez, mégis érdemes lesz utcára menni!

ÚTISÚGÓ

Ünnepeld március 15-ét szuper ingyenes programokkal

Tűzz kokárdát és keress egy ingyenes, mindent igényt kielégítő helyet a nemzeti ünnepen.

MAMAKLUB

Mosolygós fogacskák a Minimax Gyerekhajón

Fogtündér, Marci Fogmanó, Pici Cica és az Iszkiri Zenekar fergeteges bulija az októberi Minimax Gyerekhajón

ÉLETMÓDI

Kreatív fesztiválokból idén sincs hiány

Sosem volt még ilyen széles a gasztrofesztiválok kínálata! És hogy egy ilyen esemény még vicces is lehet? Idén ez is garantált!

ÉLETMÓDI

Vidám fesztiválok a gasztronómia évében

Öhömfőző, Söröm és Csirke csülök. Nem félrebeszélünk, csak megemlítünk néhányat az idei gasztrofesztiválok közül, melyek garantáltan senkit nem fognak hidegen hagyni.

MANIMÉKER

Ingyenes programok a hétvégére! Irány kikapcsolódni!

Nem tudod mit csinálj a hétvégén? Szeretnél kikapcsolódni, de nem szeretnél vagyonokat költeni? Megmutatjuk a legtutibb ingyenes programokat, ahol az egész család jól érezheti magát!

MELÓ

Mától nem úgy működik a tévéd, ahogy megszoktad!

Központi irányítással átvariálják a csatornakiosztást: a kedvenc műsoraidat mostantól máshol kell keresned. Mutatjuk az új sorrendet!

OTTHONKA

8 fantasztikus program gyereknapra! Csoki helyett mulassatok a kölykökkel!

Gyereknapi programokkal lesz tele az ország, kiválogattuk a legjobbakat! Kisvasút, koncertek és családi túrák messze a tömegtől.