LEHÚZÁS

Magyar dm-üzletekbe is került a szennyezett fehérjeszeletből!

Még március közepén derült ki, hogy egy gépi tisztítókefe darabkái kerültek a dm által forgalmazott kekszes fehérjeszeletbe. Több országban visszahívták a termékeket. Most rájöttek, hogy nálunk is árulják...
  • Szerző: P. B.

A privatbankar.hu írt róla korábban, hogy a dm elővigyázatosságból, és sűrű bocsánatkérések közepette visszahívta a boltokból a DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket, mert a gyártás során egy tisztítókefe darabkái kerültek a termékbe.

Most kiderült, hogy itthon is árulták, így a visszahívás most már a magyar boltokra is vonatkozik.

A NÉBIH közleménye szerint a termékvisszahívás oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai bekerülhettek a termékekbe, így a dm elővigyázatosságból az összes esetlegesen érintett fehérjeszeletet visszahívja a polcokról Németországban, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és most már Magyarországon is.

A termék adatai:

Név: kekszes fehérje szelet (dm; Das gesunde Plus Sportness Eiweiß-Riegel 32% Eiweiß und mit wichtigen Vitaminen, Cookies & Cream-Geschmack, Vollmilchschokolade 45 g)
LOT szám: 196368
A következő minőség-megőrzési idejű termékek kerültek visszahívásra:
BBD 08-2016 Charge 1563, 1573, 1604;
BBD 09-2016 Charge 1763, 1803, 1809;
BBD 10-2016 Charge 1909, 2015

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket ne fogyasszák el, az érintett lejáratú termékeket vigyék vissza a drogéria üzleteibe, ahol természetesen visszakapják a vételárat. - olvasható a dm sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?