MANI

600 milliót nyert a lottón, teljesen tönkrement az élete

Csak 16 éves volt, amikor több száz milliót nyert a lottón, de most már nem tartja szerencsének.
  • Szerző: Ripost

Az északnyugat-angliai kisváros lakója, Callie Rogers szerint be kellene vezetni a 18 éves korhatárt a szerencsejátékok területén, mivel ő is túl fiatal volt, amikor 16 évesen lottón nyert 1,8 millió fontot (mai áron számolva nagyjából 644 millió forint), ezért sokan kihasználták, és mára semmi sem maradt a nyereményből. 

Nagy-Britannia legfiatalabb lottónyertese még 2003-ban nyert. Manapság gondozóként dolgozik évi 12 ezer fontért, amely alig több mint 4 millió forint. A nyereményt sikerült szó szerint elherdálnia, bőkezűen vette az ajándékokat családtagjainak és barátainak, vagy éppen mellplasztikára költött. 

A három gyermekes anya pénze és luxusélete már elpárolgott, de ő azt mondja, hogy boldogabb, mint bármikor. 

Szerinte fel kellene emelni a lottójátékok korhatárát 18 évre, mert ő sem tudta, hogy miként kezelje ezt a hatalmas nyereményt.

Elmondta, hogy az évek során rengeteg álbarát kihasználta naivitását, tízezer fontokat vagy drága tárgyakat kölcsönkérve, de soha egy pennyt sem kapott vissza.

Néhány héten belül találkozott két idősebb gyerekének apjával, akivel egy 180 ezer dolláros (64 millió forint) házba költözött - írja a Daily Mail.  De öt évvel később kapcsolatuk tönkrement, akkor öngyilkossági kísérletet is elkövetett a korábban szerencsés nyertes Callie Rogers.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?