1 éve

Előkerült egy videó a tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örsről

Az AWS frontembere még tavaly nyáron nyilatkozott az állapotáról, és részletesen elmondta, milyen tünetekkel került kórházba.

Az egész országot letaglózta hétvégén a tragikus hír, hogy 29 éves korában elhunyt az AWS frontembere. Siklósi Örs súlyos betegséggel, leukémiával küzdött, és bár úgy tűnt, legyőzi a gyilkos kórt, elkapott egy fertőzést, ami végzetes volt a számára.

Még tavaly nyáron a zenekar Facebook-oldalán jelentették be, hogy az énekes megbetegedett, és egész évben a gyógyulásra koncentrál, így csak 2021-ben térnek vissza a színpadra. Ekkor még senki nem sejtette, mekkora a baj, maga Örs sem, aki egy videós interjúban beszélt az állapotáról. Részletesen elmondta, miért került kórházba, és azt is kifejtette, hogy nem lettek rosszak a leletei.

„Neurológiai problémám volt. (...) Felkeltem, és kettőt láttam. Egy jó másfél hónapig ez a kettős látás meg is maradt” – mondta el Örs, aki kórházba került, szteroiddal is kezelték, de nem volt hatásos. „Csomó mindenre gondoltak, hogy mi lehet, különböző autoimmun betegségek. A gyógyszerek nem hatottak. Majd egyszer csak elkezdett lecsukódni teljesen a szemhéjam. Nem tudtam mozgatni” – folytatta az énekes, aki ismét kórházba került, akkor derült ki, hogy két idegpályája is lebénult. Az újabb szteroidok azonban hatásosnak bizonyultak, és javult az állapota.

„Úgy néz ki, hogy minden lelet negatív mindenféle rossz betegségre” – fogalmazott akkor bizakodóan Örs, aki hozzátette, hogy a stresszre gyanakodtak a tünetek miatt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!