LELKIZŐ

Búcsú az AWS énekesétől: itt gyújthatsz gyertyát Siklósi Örs emlékére

Az AWS tagjai szerették volna, ha a rajongók is búcsút vehetnének a fiatalon elhunyt zenésztől, ezért erre lehetőséget biztosítanak az Akvárium lépcsői alján.
  • Szerző: Ripost

Könnyes szemmel jelentkeztek be az AWS közösségi oldalán a zenekar tagjai! Ezúttal a rajongókhoz szóltak, ugyanis lehetőséget biztosítanak arra, hogy ők is elbúcsúzhassanak a banda frontemberétől, Siklósi Örstől, gyertyát gyújthatnak az emlékére. A fiatal énekes pénteken hunyt el hosszú betegség után leukémiában.

Az AWS frontembere, Siklósi Örs

Fotó: Ripost

„Létrehoztunk egy helyet, az Akvárium lépcsői alján, ahol el tudtok köszönni Örstől. Egy hétig lesz lehetőségetek erre. Ez nem egy szervezett megemlékezés, ez egy gyertyagyújtás. Arra kérünk titeket, tartsátok tiszteletben a következő kéréseinket, és vegyétek figyelembe a hatályos járványügyi szabályozást: Korlátozott számban tudtok majd lejönni gyertyát gyújtani. Tartsátok be a két méteres távolságot egymás között, és mindenkinek kötelező maszkot viselni! Mivel mindenfajta gyülekezés tilos, így a gyertya gyújtás után, kérlek engedjétek a többieket is, és hagyjátok el a helyszínt” – olvasható a zenekar bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?