KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27.

Baba Vanga és Nostradamus ugyanazt az ijesztő sorsot jósolta az emberiségnek 2025-re

Az Európát elpusztító háború mindkettejüknél előkerült.

Két köztiszteletben álló, és egymástól mind korban, mint szülőhelyileg távol élő médium is hasonló katasztrófákat jósolt 2025-re. A 16. században élt francia asztrológus, Nostradamus, és a 20. században élt balkáni látnok, a vak Baba Vanga is arról írt a jövendöléseiben, hogy jövőre Európát felemészti a háború és a káosz. Ez az első eset, amikor szinte szóról szóra egyetértett egymással a két médium.

jóslat, jóslás, jövőmondás
Egymástól függetlenül jósolt háborút 2025-re a két világhírű látnok /Fotó: pexels/Illusztráció

Nostradamus a fő művében. a Próféciákban azt írta, hogy 2025-ben "Európa földjein kegyetlen háborúk fognak kezdődni, és az ősi pestis rosszabb lesz, mint az ellenség".

Hasonlóképpen vélekedett Baba Vanga is életében, ugyanis már 100 évvel ezelőtt arról beszélt, hogy aggódik Európáért, ugyanis 2025-ben egy olyan háború veheti kezdetét, amely "elpusztítja a lakosságot"

- számolt be róla a DailyStar. A lap arról is írt, hogy a vak látnok a háborúk és konfliktusok terén borzasztó pontossággal jósolt évtizedekkel előre eseményeket, így történt ez 2001-ben is, amikor a szeptember 11-i terrortámadás megtörténtével igazolódott az egyik legismertebb jóslata Baba Vangának:

Horror! Horror! Az amerikai testvérek elesnek, miután megtámadják őket az acélmadarak. A farkasok üvölteni fognak egy bokorban és ártatlan vér csordogál 

- írta évtizedekkel korábban Baba Vanga. Azóta sajnos pontosan tudjuk, hogy mire utaltak a szavai...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek