KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.12.

Baba Vanga dermesztő jóslatot adott 2025-re

Nagyon kemény dolgokat tartogathat a következő év.

Úgy tűnik, Baba Vanga, azaz a „balkáni Nostradamus ” sivár jóslatai 2024-ben valóra válnak – ez pedig 2025-re dermesztő jövőt sejtet. A bolgár misztikus számos eseményt helyesen jósolt már meg – köztük a csernobili katasztrófát Ukrajnában, Diana hercegnő halálát, a New York-i terrortámadást, sőt még a saját halálát is. Előre megmondta ugyanis, hogy 1996. augusztus 11-én, 85 éves korában távozik.

Baba Vanga
Úgy tűnik, Baba Vanga, azaz a „balkáni Nostradamus ” sivár jóslatai 2024-ben valóra válnak

28 évvel halála után Baba Vanga jóslatai még mindig beteljesülni látszanak. Például azt mondta, hogy az orvostudomány és a technológia terén előrelépések fognak történni, és új kezelések lesznek olyan gyógyíthatatlan betegségekre, mint az Alzheimer-kór és a rák. Igaza lett! Két új, áttörő kezelést mutattak be mindkét állapotra. A kutatók jelenleg egy olyan vakcina korai betegkísérleteit végzik, amely megvédheti a jövő generációit az Alzheimer-kórtól. Valamint felfedeztek egy új „csodaszert” az agresszív rákos megbetegedések kezelésére is, amely „négyszeresére” növelte a hároméves túlélési arányt. Idén pedig újabb technológiai ugrások várhatók a mesterséges intelligencia rohamosan előretörő növekedésével.

A következő év viszont nagyon kemény dolgokat tartogathat.

Baba Vanga jóslata szerint az apokalipszis első lépései 2025-ben fognak kezdődni. Szerinte ugyanis kezdetét veszi egy európai konfliktus, amely tönkre is teheti a kontinens lakóinak életét. 2028-ra pedig azt mondta, hogy az ember felfedezi a Vénusz bolygót, mint energiaforrást.

(Unilad)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek