Létrehozva: 2024.10.14. 19:10

Mindenki ettől tartott: itt vannak Baba Vanga újabb dermesztő jóslatai

Naptárakat elő, mutatjuk a fontos dátumokat.

A vak bolgár próféta, Baba Vanga 28 éve veszítette életét, azonban több ezer jövendölése a mai napig fennmaradt. Sőt, sajnos ezek közül napjainkban egyre több be is következik.

Baba vanga
Íme Baba Vanga 2025-re vonatkozó jövendölései / Fotó: Bors

A látnok korábban már megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrortámadást, Diana hercegnő halálát és Barack Obama amerikai elnökké választását is, de hogy ne menjünk annyira vissza az időben, például a koronavírust is. De lássuk mit hoz a jövő, íme Baba Vanga 2025-re vonatkozó jövendölései:

Háború Európában

Ennél talán valamivel vidám kezdést is eltudtunk volna képzelni, de a jós szerint jövőre háború fog kitörni Európában. Jelenleg a kontinensünkön már több éve zajlik egy konfliktus Ukrajna és Oroszország között, de a vak bolgár próféta szerint ez az új háború elég nagy lesz ahhoz, hogy „elpusztítsa” a lakosságot.

Idegenek

A látnok korábban azt állította, hogy 2022-ben találkozni fogunk földönkívüliekkel - de hacsak nem hagytunk ki valami nagyon fontosat, akkor ez nem történt meg. Kiderült azonban, hogy a többi jóslat téves volt; 2025 minden bizonnyal az az év, amikor találkozunk az idegenekkel, és a megjelenésük egybeesik majd egy nagyszabású sporteseménnyel.

Lewis Hamilton nyolcadik világbajnoki címét nyeri meg

Ha már a sport, Baba Vanga szerint a brit Formula-1-es pilóta nyeri majd a száguldó cirkusz 2025-ös kiírását. Hogy ez a jóslat pontosan hogyan jött létre - Hamilton körülbelül 11 éves volt, amikor a vak bolgár próféta meghalt, és nyilvánvalóan nem volt nagy név az F1-ben -, azt nem tudni, de a Ferrari pilótája a jelek szerint 2025-ben nyolcadik világbajnoki címét fogja megnyerni. Ezzel megelőzi majd a legendás Michael Schumachert.

Emberi telepátia

Szereted megtartani magadnak a gondolataidat? Nos, Baba Vanga szerint ez jövőre a múlté lesz. A médium mindig is a gondolatolvasás híve volt, és szerinte a telepátia 2025-ben nagyon is valóságos dolog lesz.

Laboratóriumokban előállított emberi szervek

A látnok szerint 2025-től a kísérleti intézetekben lehetőség lesz az emberi szervek előállítására. Ellentétben a többnyire borúlátó előrejelzéssel, ez valójában nagy áttörést jelentene a tudomány számára, és sokak várható élettartamát meghosszabbítaná.

Új energiaforrás

Egy másik pozitív előrejelzéssel zárva, 2025-ben a jelek szerint egy új energiaformát fogunk felfedezni. Természetesen Baba Vanga nem szolgált további részletekkel - úgy tűnik, jövő évig kell várnunk a részletekre - írja a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek