Létrehozva: 2024.10.16. 20:30

Ez durva: dermesztő előrejelzést adott Nostradamus

Baba Vanga újabb jós tett sokkoló kijelentéseket.

Mint arról korábban már beszámoltunk a vak bolgár jósnő Baba Vanga elkészített egy listát arról, hogy mi vár ránk jövőre. A látnok szerint ekkor fogunk találkozni az idegenekkel és a valóra válik a gondolatolvasás is.

Overhead,Hacker,In,Hood,Working,At,Computer,And,Mobile,Phone kiberbűnöző hacker csaló adat biztosító
Jövőre az erősödő kibertámadásokkal is szembe kell néznünk Fotó: AlyoshinE / Shutterstock

És a 16. századi jövendőmondó, Nostradamus szerint idén még hátborzongatóbb entitásokkal való összecsapásokra számíthatunk. A követők azt állítják, hogy a francia médium megjósolta a nagy történelmi eseményeket, köztük Adolf Hitler felemelkedését, a hirosimai és nagaszaki atombombákat és a londoni világégést.

A 2025-ös évre egy új birodalom felemelkedését, valamint olyan áttöréseket jósolt meg, amelyek lehetővé teszik számunkra, egyszerű halandóknak, hogy manipuláljuk a valóságot. Íme minden, amit Nostradamus az új évre jósolt:

Nagy árvíz - és egy új birodalom

A látnok szerint hatalmas árvizek pusztítják el a part menti nagyvárosokat, milliók válnak hajléktalanokká, a kormányok pedig összeomlanak. A kétségbeesés időszakában egy titokzatos vezető fog felemelkedni a mély kékségből. Ahelyett azonban, hogy segítséget küldene, az új „vízi birodalom” tulajdonjogát fogja kinyilvánítani. Az incidens megfogja változtatni a jelenlegi világrendet.

Árnyékszekták fognak megjelenni

Nostradamus megjósolta, hogy az árnyékszekták világszerte fel fognak bukkanni, és a „sötét rituálék” erejét fogják hasznosítani. Kihasználják majd a „korábbi események” - feltehetően a Vízbirodalom - által kiváltott szorongást - megváltást és biztonságot ígérve.

Kvantumfizikai áttörés

A médium szerint a tudat és a multiverzum titkaira akkor derül fény, amikor tudósok egy úttörő csoportja áttörést ér el a kvantumfizikában. A felfedezés végül lehetővé teszi majd az emberek számára, hogy dimenzióugrást hajtsanak végre, manipulálják a valóságot és kommunikáljanak az intelligencia „magasabb rendű formáival”.

Összeesküvések fognak kibontakozni

Ezt a megrögzött összeesküvés-elmélet hívők imádni fogják. 2025 lesz az az év, amikor „régóta rejtegetett titkok” kelnek életre szerte a világon, „megrázva a kormányok és intézmények alapjait”. Nostradamus azt állítja, hogy az emberek elszámoltathatóságot fognak követelni, ami „az átláthatóság új korszakát” indítja el, és ez „megváltoztatja a történelem menetét”.

Digitális pusztulás

A jelek szerint az elektromos hálózatok, a pénzügyi rendszerek és a kommunikációs hálózatok mind összeomlanak. A kormányok ismét az irányításért fognak küzdeni. Nostradamus az „ismeretlen kezekből” érkező támadásokat „kiberlázadásnak, digitális végzetnek” nevezte.

Az ősi bölcsesség visszatérése

A káosz közepette lesz némi megváltás - az ősi gyakorlatok újbóli felbukkanása formájában. Nostradamus a visszatérő bölcsességek között részletezte a „gyógynövénygyógyászatot, a Föld gyógyítóit, az őslakosok hangjait” és a „gyógyító éneket” - számol be róla az Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek