Létrehozva: 2024.09.30. 20:00

Üzent a jós: milliók kapnak rejtélyes telefonhívást ugyanabban az időpontban

Vajon ezúttal valóra válik, amit ígér?

A TikTokon egyre népszerűbbek azok a tartalomgyártók, akik azt állítják magukról: ismerik a jövőt. Sőt, mi több: nem csak hogy ismerik, de számukra mindez már a múlt, az elkerülhetetlen, ők ugyanis egy olyan időből jöttek közénk, ahol mindezen már túl vagyunk – azaz időutazók. Jóslataik igencsak meredek magyarázata ellenére kitartóan gyártják az újabb és újabb jövendöléseket, és bizony a netezők is előszeretettel fogyasztják ezeket – noha szinte minden egyes alkalommal szóvá is teszik: eddig sem vált valóra semmi. Mi is azt javasoljuk: olvasóink is kezeljék ezen "nostradamusi látképeket" erőteljes fenntartással!

okostelefon, mobiltelefon, telefon
Egy titokzatos telefonhívásról is beszél az online jós  Fotó: Pixabay

Lássuk hát, mit ígér a következő hónapokra az "időutazó", aki meggyőződéssel állítja magáról: 2582-ből érkezett közénk.

2024. október 7.: egy (újabb) rejtélyes alagútra bukkannak az amerikai rapper, P. Diddy birtoka alatt, melynek köszönhetően olyan elhunyt sztárokról derülnek ki mindent megváltoztató titkok, mint 2Pac vagy épp Michael Jackson.

2024. november 21.: minden iPhone 14 és 15 tulajdonos kap egy hívást hajnali kettőkor. Ezt követően nem sokkal ezek a készülékek ki is kapcsolnak. Nem derül ki, ki vagy kik állnak az esemény hátterében.

2024. december 4.: két tudóst küldenek az Antarktiszra, hogy kivizsgáljanak egy rejtélyes kaput. Hamarosan mind a két tudósnak, mind a kapunak nyoma vész.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek