NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 19:30

Elkerülhetetlen a pusztítás: brutális méretű aszteroida száguld felénk, itt csapódik be

Az életünk jövőre minden szempontból megváltozik. Menthetetlennek látszik a helyzet...

A magát időutazónak valló Eno Alaric TikTok-csatornáján ezúttal arról számolt be, hogy milyen hátborzongató eseményekkel kell megküzdenie az emberiségnek 2025-ben.

Január 20-án a Föld egy "héjat" kezd növeszteni maga körül, ami miatt olyan lesz, mintha egy burok képződne a bolygónk felszínén. Ez azt eredményezi, hogy a világunk a felszín alá kerül, ám eközben a felszínen egy új, minden eddig ismerttől elérő ökoszisztéma alakul ki. A jóslat szerint ez a folyamat már megtörtént egyszer, még az emberiség létezése előtt. A bizarr esemény  ezúttal azt jelzi, hogy az emberiség korszaka véget ér, új időszak veszi kezdetét.

Január 27-én egy minden eddiginél pusztítóbb erejű, közel 30 kilométer széles tornádó söpör végig Texas államon. A vihar, amely mindent letarol, amit ér, a "Goliath" nevet kapja.

Március 5-én a kutatók állítólag megtalálják a gyógymódot a rák legtöbb típusára, ám nem örülhetünk felhőtlenül a felfedezésnek. Az emberkísérletek sikeresen zajlanak, de egyesek megpróbálják eltitkolni ezt az életmentő áttörést, aminek következtében zavargások kezdődnek.

Március 30-án egy nagyjából másfél kilométer széles aszteroida tűnik fel a semmiből, amely Közép-Amerikában csapódik be. A jóslat szerint több állam és ország évekre lakhatatlanná válik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek