KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.19.

22 éves, de már 190 országban járt: ide ne menj Luca szerint, ha jót akarsz magadnak

A fiatal a közösségi médiában osztotta meg észrevételeit és tapasztalatait.

Luca Pferdmenges 22 éves kora ellenére immáron 190 országban járt. A fiatal világjáró minden utazását dokumentálja, s ezelről be is számol követőinek Tiktok- és Youtube-csatornáján, ahol közel hárommillióan követik őt. Tapasztalt utazó révén pedig már pontosan jól tudja, hol a legidegesítőbbek az emberek, és melyik ország milyen.

Belgiumba soha nem utazna vissza Fotó: Pixabay

Van ország, ahova nem siet vissza, mivel szerinte semmit nem nyújt a turistáknak pár szép strandon és látnivalón kívül: Egyiptom, a Maldív-szigetek vagy épp a Seychelles. 

Luca kiemelte, vannak olyan országok is, melyekről senki nem mesél, mégis csodálatosak minden szempontból:

Üzbegisztán, Közép-Ázsia, Myanmar, Észak-Makedónia, Montenegró, Latin-Amerika és néhány balti ország. Az emberek egyszerűen megfeledkeznek róluk, pedig sokkal élvezetesebbek és olcsóbbak, mint egy klasszikus turistacélpont. Myanmar és Buthan például egy igazi ékkő, ami szinte ismeretlen, mégis a legszebb országok egyike a világon

- mesélte a fiatal német, aki azt sem rejtette véka alá, melyik az a hely, ahova nem valószínű, hogy visszatér, írja az UNILAD.

 

Belgium. Szerintem egyáltalán nem biztonságos éjszaka és itt most Brüsszelről beszélek. A legtöbb belga város ráadásul még csúnya is. Szürke, depresszív, főként télen. 

De akkor melyek a kedvencei? Hova küldene szíve szerint mindenkit? Luca ezt is elárulta:

A kedvenc helyeim sorrend nélkül: Mexikó, Brazília, Izrael, Spanyolország, Buthan, az Egyesült Királyság, az Egyesült Arab Emírségek, Portugália és Ausztria.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek