Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.18.

Vilmos herceg forr a dühtől: Harry herceg és Meghan Markle ismét kihúzták nála a gyufát

A walesi herceget állítólag mélységesen felháborította a sussexiek kolumbiai körútja.

Négynapos kolumbiai körútra indult a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle. A házaspár - akik 2020 óta hivatalosan már nem a királyi család aktívan dolgozó tagjai - Francia Marquez alelnök meghívására érkeztek a dél-amerikai országba, ahol találkoznak majd a helyiekkel, és részt vesznek egy zenei eseményen is. 

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Ismét kihúzta a gyufát Vilmosnál Harry és Meghan / Fotó: JLPPA / Bestimage

A királyi szakértő és író, Tom Quinn, a hírek kapcsán megjegyezte, sokan úgy tekintenek erre az útra, mint "álkirályi turnéra", ez az összehasonlítás pedig bosszantja Harry bátyját, Vilmos herceget: állítólag a walesi herceg kész lenne nyilvánosan elhatárolni a királyi családot a sussexiek utazásától.

Vilmos nyilatkozatot szeretne kiadni, amelyben mindenkit emlékeztet arra, hogy  Meghan és Harry kolumbiai turnéja semmilyen módon nincs hivatalosan szankcionálva, de az apja, Károly király rendíthetetlenül hisz abban, hogy a hallgatás a legjobb válasz

- magyarázta el a szakértő, majd hozzátette, ez a körút csak még többet árthat a sussexi hercegi pár és a királyi család többi tagja közti amúgy is feszült viszonynak.

Ezeknek a hamis királyi túráknak a megszervezése még távolibbá teszi Harry és a családja közötti megbékélés esélyét

- tette hozzá Tom Quinn, a Daily Record beszámolója szerint.

Harry és Meghan Markle egyébként még májusban tett egy háromnapos utazást Nigériába, amire sokan már akkor is nem hivatalos királyi körútként tekintettek, ez pedig többek között Harry bátyját, Vilmos herceget, és édesapját, III. Károlyt is mélységesen feldühítette.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek