Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.10.

"Undorító, amit Meghan és Harry csinál" - keményen beleszálltak élő adásban a hercegi párba

Harry herceg és Meghan Markle ismét felborzolta a kedélyeket. Biztos, hogy ki kellett nyitniuk a szájukat?

Meghan Markle és Harry herceg népszerűsége már olyan mélyre süllyedt a britek és az amerikaiak körében is, hogy akármit tesznek, kritikát kapnak. Tény, megdolgoztak a negatív megítélésért, hiszen a királyi családból való kiválásuk óta csak keseregnek és ócsárolnak bárkit, akit tudnak.

Harry és Meghan Markle
Fotó:  YouTube

Három évvel a botrányos, Oprah Winfreynek adott interjújuk után ismét a kamerák elé ültek, és most a CBS-nek nyilatkoztak. Létrehoztak ugyanis egy új vállalkozást, a The Parent Networköt, amely arról szól, hogy a gyermekek biztonságáért küzdjenek az interneten, és segítséget nyújtsanak azoknak a családoknak, akik gyászolják a saját életüket kioltó gyermekeket.

Meghant természetesen kérdezték az Oprah-nak adott interjúban elhangzottakról is, miszerint a királyi család miatt neki is öngyilkos gondolatai voltak. Egy királyi szakértő szerint ezen a sussexi hercegné teljesen kiborult, az interjú végén még kiabált is a stábbal. Ám a kérdés, valljuk be, jogos volt, ha már az öngyilkosság megelőzésére tették fel az életüket.

A GB News munkatársa, Eamonn Holmes és Isabel Webster bemutatták az interjú előzetesét, mielőtt a királyi kommentátor, Kinsey Schofield beleszólt. Kinsey azzal kezdte, hogy a The Parents Network jó vállalkozás, de megkérdőjelezte, hogy Harry és Meghan alkalmasak-e az üzenet átadására. 

"Azt mondanám, hogy nem. Hol aggódnak ők a családjuk mentális egészségéért? Ott rúgtak bele a saját családjukba, ahol csak lehetett. Undorító, amit csinálnak" - vélekedett.

Így folytatta: "Ha fel akarod számolni az internetes zaklatást, valószínűleg távolítsd el Chrissy Teigant a baráti körödből. Chrissy Teigan arról híres az Egyesült Államokban, hogy azt mondta egy 16 éves lánynak az interneten, hogy ölje meg magát. Tehát ha Meghan valóban az internet rendőre akar lenni és kezelni akarja az online zaklatást, akkor valószínűleg közelebb kell kezdenie otthonához a takarítást".

"Azt hiszem, elég okos ahhoz, hogy tudja, hogy a mostani megjegyzései némelyikével meghazudtolja az Oprah Winfrey interjúját, amelyben azzal vádolja a brit királyi családot, hogy nem segítették a mentális egészségért folytatott harcában."

Meghan egyébként még az esküvőjükre is meghívta Chrissy Teigant, akit igazán jó barátnőjének tart.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek