Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.07.

Mindenki Meghan Markle legutóbbi interjújáról beszél: furcsa részletet szúrtak ki a rajongók

Lelki vívódásairól vallott Harry herceg felesége, a rajongók azonban nem csak a szavaira figyeltek fel. Meghan Markle több mint tíz millió forint értékű ruhát és ékszert viselt magán.

Meghan Markle és Harry herceg hosszú idő után újra együtt adott interjút. A témájuk az internetes bántalmazás elleni harc, illetve az érintettek támogatása volt. A rajongók persze nemcsak azt nézték, miről beszél a brit királyi családból kiutált exszínésznő, hanem azt is, hogy miben! Több mint tízmillió forint értékű holmit viselt Meghan…

meghan markle
Meghan Markle Harry herceggel együtt adott interjút (Fotó: YouTube)

Visszafogott luxus vagy elképesztő fényűzés?

Fontos témát boncolgatott a brit királyi család fekete bárányaként számon tartott Harry herceg és felesége, Meghan. Utóbbi elárulta, a rázúduló internetes gyűlöletcunami miatt sötét gondolatai voltak, öngyilkosságot fontolgatott. A beszélgetésüket korábban már egy testbeszéd-szakértő kielemezte, most pedig a divatguruk léptek színre. A kommentelők szerint Meghan a „visszafogott luxust” képviselte, persze ez relatív: a legtöbb közember számára megfizethetetlen darabokban ült kamera elé az exszínésznő.

Harry és Meghan Markle
Meghan több tíz millió forint értékű ruhát és ékszert viselt legutóbbi interjúján (Fotó:  YouTube)

Kiszámolták Meghan Markle szettjének értékét

Az Express nevű brit portál összegzése szerint a laza szabású, mályvaszínű, vászonkeverék inge a Ralph Lauren divatház terméke, ára megközelíti a 400 ezer forintot. Színben hozzá passzoló, szintén Ralph Lauren márkájú nadrágja 430 ezer forintra rúg. 
Az ékszerek tekintetében a legjobb minőségű, bányászott gyémántokat védjegyükként tudó Cartier luxusmárkára esett a választása. 57 darab apró gyémánttal díszített arany nyaklánca több mint hétmillió forintba kerül. Karórájára a Cartier Tank Française kollekciójának része, 13 millió forintra rúg. Ezek mellett szinte eltörpül arany karkötője, aminek árát 3,2 millió forintra becsülte a weboldal.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek