Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.02.

„Keress új terapeutát!” – Elszabadult a vita Harry és Meghan között

Döbbenetes, ami most kiderült.

Az utóbbi időben arról pletykáltak, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata válságba került, sőt, egyesek szerint még a válás lehetősége is felmerült.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Zengett a ház Harry herceg és Meghan Markle veszekedése miatt (Fotó: Northfoto)

A sussexi herceg nemrégiben felidézett egy nagyon durva vitát kedvesével, amely még a románcuk első napjaiban zajlott. Harry elárulta, hogy ez 2016 decemberében történt, és állítólag ekkor „kegyetlenül” beszélt Meghan Markle-lel. Az esetről részletesebben írt a Tartalék (Spare) című botránykönyvében.

A kötetből kiderült, hogy az ominózus este jól kezdődött, Meghan megtanította neki, hogyan kell csirkét sütni, miközben James Taylor és Nina Simone dalokat hallgattak és bort ittak. Ám a dolgok csakhamar szörnyű fordulatot vettek.

Talán a fejembe szállt a bor. Talán a sajtóval való hetekig tartó küzdelem merített ki. Valamiért a beszélgetés szomorú fordulatot vett. Dühös lettem. Aránytalanul, hanyagul dühös lettem. Meg (Meghan Markle – szerk.) mondott valamit, amit rosszul értelmeztem. Emögött részben kulturális különbség, részben nyelvi akadály állt, de aznap este egyszerűen túlérzékeny voltam. Azt gondoltam: miért támad engem? Ráförmedtem, durván, kegyetlenül beszéltem vele

– derül ki a herceg botránykönyvéből.

Ahogy a durva szavak elhagyták Harry száját, vihar előtti csend támadt, szinte tapintani lehetett a feszültséget. Meghan kiviharzott a szobából és egy negyedórára eltűnt. Később kiderült, hogy felment az emeletre, ahol nyugodtan ült a hálószobájában. A herceg elmondta, mindketten tudták, hogy a haragjának semmi köze nem volt a beszélgetésünkhöz. Harry ezután kifejtette, Meghan azt javasolta neki, hogy keressen új terapeutát.

Mindez azután történt, hogy a Kensington-palota egyik segítője beszélt Harry és Meghan vitáiról, mielőtt ők elhagyták volna a a királyi családot – és arról, hogy miben különböznek Vilmos hercegtől és Kate hercegnétől – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek