Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.16.

Harry herceg és Meghan kapcsolata válságba kerülhet, most először történt ilyen

A pár nem egy irányba szeretne tovább menni.

Meghan Markle és Harry herceg keményen dolgozott azon, hogy saját márkát és életet építsenek ki a királyi családtól távol, de mostanra olyan hírek láttak napvilágot, hogy egyre nagyobb szakadék van kialakulóban a pár között.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Fotó: Northfoto


Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban elkülönültek a királyi családtól és saját márkájuk megalapítására törekedtek, miközben élvezték a kaliforniai életüket gyermekeikkel. Úgy tűnik azonban, hogy a párra nehezedő nyomás fokozódhat, még távolabb kerülhetnek egymástól. A hírek szerint Harrynek ellenérzései vannak Meghan terveivel kapcsolatban. Kapcsolatuk sok nehézséget átvészelt és rengeteg nyilvános szereplésük volt, de úgy tűnik, Harry már más irányba menne, mint felesége. A siker érdekében tett erőfeszítések pedig odáig vezettek, hogy egy forrás most azt állítja, a pár hosszú idő óta először nem működik együtt és egyre nagyobb közöttük a szakadék.

Ez egy kihívásokkal teli hónap volt Meghan és Harry számára, és óriási nyomás nehezedik rájuk. Úgy érzik, folyamatosan támadások érik őket. Amikor először elhagyták a királyi családot, nagyon sok támogatást kaptak, és úgy tűnik, ez a támogatás egyre fogy. Az idő múlásával egyre több kritika éri őket

– állítja az informátor. Mint az köztudott, az Invictus Játékokkal kapcsolatos munkájáért Harry herceg vehette át a neves Pat Tillman-díjat, de ez sokaknak nem tetszett. Az informátor ezzel kapcsolatban is megszólalt:

Harryt nagyon bántotta a díjra jelölése miatti visszhang, Meghan pedig még mindig a Spotify miatt búslakodik, mivel szerette ezt a podcastot csinálni, és tudja, hogy az emberek azt akarják, hogy a következő projektje is kudarcot valljon, így elég nagy a feszültség a házukban. Ennek ellenére támogatják egymást, de sikerre lenne szükségük, hogy finanszírozzák extravagáns életmódjukat.

Tom Quinn, a királyi család szakértője megosztotta meglátásait a Mirrorral:

Növekvő szakadék van Harry és Meghan között, hiszen Meghan egyre inkább aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy élete nem az általa tervezett irányba halad. Szereti a média figyelmét, és utálja, hogy a felmérések szerint ő és Harry már nem érdeklik az amerikai közvéleményt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek