Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.12.

Kitálalt a szájról olvasó: döbbenetes, ami kiderült a magányos Harry hercegről

Ez sokak figyelmét elkerülte.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Harry herceg egyedül érkezett III. Károly király koronázására, mivel felesége, Meghan Markle az Egyesült Államokban maradt a gyermekeikkel.

Interview du prince Harry pour la chaine ITV
Döbbenetes dolog derült ki Harry hercegről Fotó: Northfoto

Egy szájról olvasó elárulta, mit mondott a sussexi herceg a vendégeknek, amikor tavaly megérkezett a Westminster-apátságba apja koronázási ceremóniájára.

Bejövetel közben Harry udvariasan köszöntötte a többi vendéget, többeknek is „hello”, „jó reggelt” és „örülök, hogy látlak” szavakat mondta. A szakember szerint a „nézzenek oda” is elhagyta a száját, miközben észrevette a gyönyörű ruhákat és díszítéseket, és azt is mondta, hogy „elragadó”. Harry Eugenie férje, Jack és Alexandra hercegnő - a néhai királynő unokatestvére mellett ült az eseményen.

Judi James testbeszéd-szakértő kifejtette, hogy Harry idegesnek tűnt, miközben Károly érkezésére várt. Ő mondta a Mirrornak:

Ahogy Harry a helyén várta, hogy apja és testvére megérkezzenek, a feszültség vagy az aggodalom felgyülemlésének néhány tudatalatti jelét lehetett látni. Megnyalta az ajkait, és a pislogásának a sebessége megnőtt, ami az idegesség által kiváltott adrenalinra utal.

Úgy vélik, hogy az ülésrend volt az egyik vitás pont, ami miatt Harry késlekedett a válasszal, hogy részt vesz-e a történelmi eseményen. A herceg pedig a koronázás után nem maradt ott sokáig, hamar sietett vissza az Egyesült Államokba a családjához - emlékeztet cikkében a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek