Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.07.26.

Kiderült: Harry már évekkel Meghan előtt el akarta hagyni a királyi családot

A herceg erről egy interjú során mesélt először, majd a könyvében is említést tett róla.

Immáron több mint négy éve hagyta hátra Harry és Meghan a királyi családot 2020-ban, csupán két évvel álomszerű esküvőjük után. Úgy döntöttek, hogy Angliát hátrahagyva Kaliforniába költöznek, majd a Netflixnek és Spotify-nak minden titkukat kiteregetve nagy pénz keresnek. Ezek után jött azonban csak a sokk: Harry valóban keményen ráhúzta a vizes lepedőt mindenkire, de főleg az uralkodó famíliára a Tartalék című önéletrajzi könyvében. Ebből pedig kiderül, már a 2020-as távozását megelőző években is azon gondolkozott, elege van a brit monarchiából, lelép tőlük.

Invictus Games - Dusseldorf
Harry már évekkel korábban el akarta hagyni a monarchiát, mint végül tette Meghan oldalán  Fotó: Northfoto

Erről először egy 2017-es interjújában beszélt. Akkor bevallotta, ő csak egy hétköznapi férfi szeretne lenni, hétköznapi élettel. Az akkor 32 éves herceg elmondta, szenved a királyi családban. Ezt pedig nem másnak köszönhette mint egy közeli családtagjának.

Úgy éreztem, kiutat akarok, de úgy döntöttem, maradok és megpróbálok magamnak kialakítani egy szerepet

– mesélte, hozzátéve, ebben nagymamája, II. Erzsébet motiválta őt. 

Célom, hogy egy viszonylag normális életem legyen. Ha szerencsés vagyok, ezt meg tudom majd adni a gyerekeimnek is.

Nos, úgy néz ki, Archie és Lilibet számára ez sikerült is. Mindezt úgy, hogy Meghannel való házassága minden nehézséget átvészelt. 

A sussexi hercegi pár Amerikába érve alaposan felbolygatta az álló vizet botrányszerepléseikkel és mondanivalójukkal a királyi családról. Egy ideje azonban csöndben vannak. Egy királyi szakértő, Tessa Dunlop szerint pedig ez azt jelenti, terveznek valamit. Ezzel megegyezik Meghan azon mondata is, miszerint izgalmas dolgokkal készülnek a jövőre nézve. Azt azonban, hogy ez mi lehet, még nem tudni – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek