Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.23.

Harry herceg megtörte a csendet: leleplezte, kitől kapta a gúnynevét

A herceg lelkét régóta nyomta már ez a dolog.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk Harry herceg botránykönyvében, a Tartalék-ban írt a királyi családdal kapcsolatos sérelmekről. A kötet címe is utal arra hogy „örökös tartalék”-ként kezelik őt.

III. Károly Király, Kamilla királyé AFP
Károly király hívta először „tartalék”-nak Harry herceget Fotó: Anadolu via AFP

Harry herceg pedig most elárulta, hogy eredetileg édesapja, Károly király adta neki a „tartalékos” jelzőt, ennek történetét az azonos című memoárjában osztotta meg.

Diana hercegné 1984 szeptemberében adott életet második fiuknak, Harrynek. Károly pedig akkor egy meglepő megjegyzést tett az újszülöttre. A Tartalék című könyvében a sussexi herceg azt írta, hogy apja így reagált az érkezésére:

Csodálatos! Most már van egy örökösöm és egy tartalékom - a munkámat elvégeztem.

A The Guardian szerint Harry csalódottsága a könyvében szereplő becenév miatt egyértelmű. A kötetben így fogalmazott:

„Harry neheztelése amiatt, hogy ő a 'tartalék', a könyvének az alaptémája, a gyerekkoráról, iskolai tanulmányairól, királyi karrierjéről és a brit hadseregben lévő pályafutásáról, a szüleivel és a testvérével való kapcsolatáról, a Meghannal való életéről szóló fejezeteken keresztül az udvarláson, esküvőn és házasságon át a szülői lét saját megtapasztalásáig”.

Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója az OK! magazinnak nyilatkozva elmondta: 

Vilmos mindig is erős jellem volt. Azt hiszem, a megtört gyermekkora kemény és határozott emberré tette. Mára már nagyon makacs lett, így ha valamit elhatározta, akkor ragaszkodik hozzá.

Mint az ismert 2019-ben elkezdett megromlani a két testvér kapcsolata, amit Harry sajtóval kapcsolatos paranoiája még tovább nehezített és az utóbbi időben sem a békülés irányába indultak el a dolgok - írja az Express.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek