Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.07.25.

"Az örökségükön nem tudnak változtatni" - így próbál Katalin és Vilmos normális életet adni gyermekeiknek

A walesi hercegi pár a királyi családdal szembe menve nevelik az ifjakat.

Három, korban egymáshoz közel álló gyermeket soha nem egyszerű felnevelni. Pláne akkor, ha a szülők rendkívül dolgosak vagy épp a királyi család tagjai. Nos, Katalin és Vilmos pont ebben a helyzetben van. Ennek ellenére mégis ragaszkodnak ahhoz, hogy családjuk közel legyen egymáshoz, aktívan részt vesznek gyermekeik, György, Sarolta és Lajos mindennapjaiban, mindennapi teendőiben. Próbálják őket védeni és óvni a publikumtól, normális gyermekkort adni nekik. Épp ezért nem fogadtak nevelőket, ők maguk azok, akik egyengetik a fiatalok mindennapjait. Sőt, otthonuk berkein belül együtt kertészkednek, sütnek, játszanak sportokat. Mindezt azért, hogy az ifjú monarchiatagok úgy érezzék, ők is csak egy hétköznapi család tagjai.

a brit királyi család, Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg, Northfoto
Normális gyermekkort akarnak gyermekeiknek. Fotó: ZUMAPRESS.com

Erről a különleges dologról pedig Jennie Bond, korábbi királyi kommentátor is beszámolt. Kiemelte, az, amit a walesi hercegi pár tesz rendkívül ritka, hiszen sem Károly és Diana, sem II. Erzsébet és Fülöp herceg nem tett így gyermekeik kapcsán.

Ők a kezdetektől maguk gondoskodnak a gyerekeikről, nagyon minimális külső segítséget igénybe véve. Ez pedig egy szokatlan döntés a pár részéről. Normális életet akarnak adni nekik annak ellenére, hogy tudják az örökségükön nem tudnak változtatni.

 - közölte Jennie hozzátéve, ebben a nevelési felfogásban azonban segítségükre van Katalin anyja és apja, Carole és Michael Middleton is, akik ott segítenek a hercegi párnak a gyerekekkel kapcsolatban, ahol csak tudnak.

A szakértő azt is elmondta, hogy a walesi otthonban nincsenek titkok. Mindent megbeszélnek. A szomorú és aggodalmas pillanatok ugyanúgy terítéken vannak, mint a boldogok. Empatikusak próbálnak lenni, próbálják megmagyarázni Saroltának, Györgynek és Lajosnak, hogy attól, hogy királyiak, még ugyanolyan emberek mint mások - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek